FAKE IT TILL YOU MAKE IT…!

Allmänt

God torsdag mina kära bloggvänner! 

Solen strålar och snön smälter i raketfart vilket gör att allt som gömts under snön blir synligt igen så plötsligt påmindes jag om de “ris rester” på en del av vår gård som vi haft där i evigheter, gamla olivträd som lagts på samma ställe och en gammal “kompost” som stod här då vi köpte huset som jag har stört mig på sedan då… Så – jag kontaktade ett företag om saken och blev så imponerad över att de kom över direkt för att ta en titt! Då de var här så tog jag upp ett par andra saker och nu har jag plötsligt dragit igång ett lite större projekt som ska verkställas direkt i morgon bitti. Nej men alltså det ska bli SÅ skönt när det är gjort och det kommer att bli SÅ mycket finare ute på gården.  En pool på det så hade allt varit perfekt! Ha, ha.

Det är så skönt när man kan köpa vissa tjänster för att underlätta livet för jag är ju verkligen inte någon trädgårdsmästare… Och eftersom jag har ett “nytt liv” denna vår / sommar och reser fram och tillbaka Luleå – Oslo så kommer det inte att vara lätt för mig att ha så mycket levande blommor utomhus så jag har precis bestämt mig för att gå för fake både här och där.  Ibland får man helt enkelt fake it till you make it här i livet.. ! Och – det som är så bra med det är att jag kan sätta ut blommor redan nu utan risk för att de kommer att frysa ihjäl om det blir kyliga nätter framöver.  Det kommer oavsett att se lika fint ut!

Sen är ni många som nog är nyfikna på hur det har gått med övervintringen av mina stora olivträd? Jag tror jag nämnde det för en stund sedan men ett av de ser nu lite bättre ut än de andra två men jag kryssar fingrarna för att de andra kommer sig… Är rädd för att jag satte igång att vattna de lite för tidigt…  men lite hopp finns det i alla fall! så kryssar fingrarna…  och det ska bli spännande att se hur de mår då jag ställer ut de. (här i norr måste jag avvakta med att ta ut de till runt 10:e juni).

Nu ska jag hämta upp alla dynor till loungen på terrassen så att de ligger klara här nästa gång vi kommer upp. Jag är verkligen i ett “vårfixar” mood  och det är så  härligt att få fokusera på något helt annat en liten stund!

Har du”gjort vår” ute ännu? Vi bor i ett avlångt land och samtidigt som Oslo grönskar & piffas inför 17:e Maj firandet på onsdag så kan vi fortfarande skotta snö här i Luleå. Livet kontraster!

Önskar dig en riktigt riktigt fin fortsättning på dagen ! Och kom i håg : “you are doing good” ♥

P.S på tal om pool… hur drömmigt är inte coveret på senaste Sköna Hem med den vackra poolen hemma hos Leila Lindholm?! Jag önskar att jag kunde ha de på pricken helt likt här men klimatet i norr bjuder tyvärr inte in till det…

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

45
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “FAKE IT TILL YOU MAKE IT…!”

  1. Cam says:

    Saknar alla dina bilder..blir rätt tråkigt utan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *