Falskt alarm!

Igår runt kl.15. Hur mycket jag än städar så blir det alltid lite rörigt. 

Jag kom hem en sväng för att äta lite och plötsligt går brandalarmet… hade glömt en toast i lite länge… Känns som ett tecken på att min dag är lite körig 😉  ska bli skönt att snart kicka igång måndagsmyset!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Falskt alarm!”

 1. Frida says:

  Låter underbart med måndagsmys!

 2. Lena i Uppsala says:

  Hej! Larmet brukar gå här hemma lite då och då när barnen toastar till mellis… Vad fint Du har, so Gizmo!
  Njut måndagsmyset, det är du så värd. Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Fina du ! Skönt at höra att det inte bara är jag som kickar igång brandalarmet 😉 Önskar dig också ett riktigt härligt måndagsmys. Kramar !

 3. Camilla says:

  Hej A-S!
  Väldigt fin stue – är sá nyfiken pá resten av ert “nya”(re) hem!
  Älskar din stil och du fár mig att vilja ha rosa detaljer i hela hemmet, inte bara i gullungens rum 😉
  Hoppas ni fick mysigt mándagsmys och sá önskar jag dig god fortsättning pá resten av veckan!
  Kram!
  //c.

  • gizmolina says:

   Tack snälla du ! Jag lovar att fota och visa mer en dag snart. Och vad glad jag blir över att jag inspirerar till rosa. Det gillar jag ! 😉 Vi har haft en härligt måndagsmys och det hoppas jag att du också har haft ?! Passar på att önska dig en underbar tisdag ! Kram !

 4. Stina says:

  Ooohoho, vad vackert! Som i en saga. ^^ Jag håller på att värma upp min fina sambo för rosa. Han tycker om mörkt trä och har precis vant sig vid att vårt hem är vitt. Nu är det bara lite rosa kvar att vänja honom vid… Håll gärna en tumme för mig! 😉

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! Jag håller tummarna för att han köper att du kör lite rosa snart för det är ju sååå fint ! du får smyga in små detaljer här och där som han inte märker förren de blivit många 😉 Njut den vackra tisdagen ! Kram !

   • Stina says:

    Hahaha! Gulledu. Han skulle läsa vilka ondskefulla /…/ små planer jag smider med lite assistans. ;>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *