FAMILJEMIDDAG…!

Allmänt Sommaren 2020

Hellooo mina darlings! 

Ny vecka och solen har varit framme nästan hela dagen. Lovely!  Jag startade veckan med att diska undan efter gårdagens riktigt trevliga familjemiddag här hemma på terrassen. Min mammas man Hans dotter + mann har plötsligt väldigt spontant köpt en lägenhet här uppe i Luleå och kom därför upp hit häromdagen så det var såå kul att kunna bjuda hem dom på middag tillsammas med mamma & H.  Och jag som aldrig haft en syster har så klart ingen aning om hur det är men att få ha en “sister from my mom´s new mister” är i alla fall hur lyxigt som helst! Och det är så otroligt lustigt hur lika vi är på väldigt många sätt så det känns som att hon hade kunnat vara min syster, på riktigt. Hur som helst – det var nog 5 år sedan senast vi sågs så det var riktigt, riktigt kul att ha alla samlade!

Och idag har vi varit på en liten mini sightseen här i Luleå jag och mina J. Vi körde inom 2 beacher och 1 camping och konstaterade vilken enorm skillnad det är att nu då inte de norska turisterna kan resa hit. Det är sååå stilla runt omkring mot hur det brukar vara… Sen, efter vår lilla “roadtrip” så körde jag ut till Jysk för att hämta ut ett par möbler som jag har beställt så nu ligger det 5 tunga kartonger i bilen och väntar på att monteras…  Jag ska bara blogga först… och starta en tvättmaskin… och stryka lite kläder och sen…  Ha, ha. Alltså ALLT känns festligare än att skruva ihop möbler.  Men det blir SÅ kul när allt är på plats! 🙂

Jag dukade upp ute i vår lounge igår och den har verkligen förgyllt vår sommar och bordet har perfekt “corona avstånd”. 

Family ♥♥♥

Kära fina Gabriella och hennes Harri.  Det var första gången som JIG mötte Harri och säkert 10 år sedan han mötte Gabriella senast så det var verkligen en speciell kväll. Sååå trevlig med så mycket skratt och härliga samtal! 

We are family!  Och de gånger som jag och Gabriella har mötts sedan mamma & Hans träffades så har vi a.l.l.t.i.d. haft på oss samma färg på kläderna.  Det är som att det är något magiskt med det…


Sommarkvällar alltså… även om det inte var så varmt så var det ändå underbart att vi kunde sitta ute! Tänk annars hade vi inte kunnat umgås på samma sätt… 

Och jag har fick ett riktigt fint minne från kvällen för då jag beundrar Gabriellas vackra fyrklövering så tar hon av sig den och säger att jag kan få den! Alltså what?  Så otroligt super snällt!!!  (tusen miljoner tack igen kära G!).

 

Hoppas att du har en riktigt fin start på veckan?!

Nu njuuuter vi kvällen och fyller den med feelgood! 🙂

Och oj, NU läste jag kommentarerna jag fått i förra inlägget. Jag är verkligen super bra på att tänka positivt och att göra det bästa ut av alla situationer men en pandemi påverkar så klart även mig så jag kan ha mina svackor och det ÄR ok att sakna och längta efter det vi inte kan uppleva nu.  Känslor är känslor och de kan jag antingen strunta i att berätta om eller dela så att vi kan hitta stöd och “tröst” i varandra i denna knepiga och högst ovanliga situation som vi alla befinner oss i.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2020 | 12 Comments

12 responses to “FAMILJEMIDDAG…!”

 1. C says:

  Perfekt corona-avstånd? Och sen tar o knör ni ändå ihop er för foto

 2. Mia says:

  Underbara bilder på er alla & på din fina inredning!

 3. Camilla says:

  Glädjen lyser verkligen igenom er alla! Familjen är absolut det viktigaste vi har <3 Önskar dig en fin tisdag. Kram

  • Åh så härligt att vår glädje syns! 🙂 Och ja, i tider som dessa har det verkligen förtydligats hur viktig den närmaste familjen faktiskt är.

   Önskar dig också en riktigt riktigt fin dag Camilla! Kram!

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Så härliga bilder! Härligt med din “syster”, kul att hon kommer närmare. Stor kram

  • Åh tusen miljoner tack för härlig feedback kära du! 🙂 Och ja, att jag har en “syster” genom mammas mann är verkligen fantastiskt! och såå kul att vi kommer att kunna ses mer nu i tiden framöver.

   Njuut din tisdag och fyll den med feelgood! Stor kram!

 5. Lena says:

  Oj vilken fin dukning 🙂

 6. Karin says:

  Jag blir så nyfiken på på takkupan med det igensatta fönstret. Varför är det så?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *