Familjeutflykt!

Allmänt

168397-1489
Jag och Johanna på väg in i butiken. Vi glömde vagnen men kom ihåg "skötväskan" 😉  Jag har på mig mina "Robin´s Jeans" och min jacka från "See by Cholé" (under: linne från By Malene Birger & topp från Bruuns Bazaar). Johanna har på sig body från PO.P, topp från Burberry, jacka från "Juicy", kjol från Benetton, strumpbyxor från MP.

I eftermiddag har vi varit en tur till "TOYS "R" US" och det var som att vara på "tivoli"! 🙂 Johanna var såååå glad och det var nästan så att hon tappade andan då hon pratade, pekade och skrattade av glädje då hon såg olika saker hon tyckte om. Jag & JIG vi blev helt lyckliga av hennes lycka och det var så himla mysigt att bara gå runt där inne och se på alla saker på alla hyllor.

Vi shoppade med oss ett par saker  hem som känns som "bra" leksaker för my god – nog finns det ju hur mycket tokiga saker som helst att shoppa… !

Efter den är utflykten var vi så trötta alla 3 (vi glömde vagnen hemma (!) så vi gick runt och bar på Johanna och det gick hur bra som helst, men man blir ju extra trött av det) så JIG körde mig och Johanna raka vägen hem till hennes kvällsgröt och sen körde han iväg och hämtade GOD take away middag till oss från vårt favorit ställe "Bambus". Mumsigt värre! 🙂 och super bekvämt en kväll som denna.!

Nu har jag precis sagt god natt till hjärtat och hon ligger och äter sin välling i sängen. Jag misstänker att hon somnar innan hon hunnit äta upp för hon är nog helt slut efter dagens alla intryck 🙂

Jag känner att det är dags för ett glas vitt nu! Hoppas att du också unnar dig något gott i kväll!? 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Familjeutflykt!”

  1. Grombaben says:

    Haha, min gamle arbeidsplass:) Var innom der i forrige uke, og hadde nesten lyst til å kjøre den nye fine askepottvognen jeg også, så fiiin:) Gleder meg til å dra og kjøpe julegaver til mine søte små nieser:):) Så ut som dere koste dere! Ha en herlig søndag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *