Fancy !

Allmänt

Vackra Jessica Simpson har precis lanserat sin första parfym i en vacker rosa förpackning och så här säger hon själv om sin nya doft: "I wanted to create a pretty fragrance, one that I could be just as comfortable wearing on the red carpet or every day with my favorite jeans,"   &  "This is a special fragrance – personal, whimsical, playful and romantic," she says. "To me, Fancy is just that: Fancy."


Fancy flaska ! hoppas den luktar lika gott som den ser ut 🙂

Jag surfade precis runt lite och fick med mig att Katrin & Alex Schulman inte är gifta längre ?? Det har jag helt missat… De som nyss gifte sig ?  Det är ofta det går undan i svängarna. Men jag ska väl kanske inte säga så mycket om den saken 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Fancy !”

 1. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara tjej.

  Hoppas att du har en bra Onsdag.För mig känns inte livet roligt i dag känner bara att allt är skit.Men men man har sina såna dagar.Jag är litte nyfiken på hur du och din sambo träffades har du lust får du gärna ta och svara på det.Ha det så jätte bra.

  Kram Madelene

 2. AnnaStina says:

  Hej Madelene-

  Tack för din alltid lika trevliga kommentar! 🙂 Uff , så trist att du har en dålig dag.. jag vet exakt hur det känns då allt är skit.. inte ett dugg kul är det. Försök att göra något du tycker om idag, eller gå ut och köp några härliga blader och godis och kryp upp i soffan och bara MYS ! Hitta på något som piggar upp dig ! En walk in the park kanske !? 🙂 Jag och min sambo träffades på flyget mellan Stockholm & Oslo. Vi hamnade brevid varandra, började snacka och på den vägen är det.. 😉 Önskar dig en riktigt bra dag trots omständigheterna! Kram! 🙂

 3. Josefine says:

  Ja hoppas den luktar gott!

  Jag læser bådas bloggar, fick också en chock faktiskt. Haha men SÅ snabbt i svængarna ær det ju trist att det ska gå. Tænk de var nu næstan nygifta. Pussiluss

 4. Lotta says:

  Jag har läst tidigare hur ni träffades och jag tyckte det lät/låter så romantiskt. Får jag fråga hur ni förstod eller hur ni kom överens om att ni skulle träffas igen? Usch jag vet att det är en privat fråga. Men jag är bara så nyfiken ;o)

  Gillar parfymflaskan starkt. Jag köper tyvärr parfymer som jag köper vin… Etiketten måste se snygg ut eller åtminstone falla mig i smaken. Då inbillar jag mig att de är jättegoda. Sådärja, då har jag avslöjat vilken fantastiskt dålig vinkännare jag är också :o)

 5. Nelly says:

  va gulligt att ni träffades så. tänkt fråga men jag är själv lite personlig ibloggen o tänkte vänta ett tag med att fråga. men nu fick jag ju svar på det.

  ja, jag förstår det oxå som att det tagit slut. helt snurrigt det där.

  aja… upp o ner helt enkelt. : )

  kram

 6. Sara says:

  Vill så gärna ha den parfymen, men tror inte den kommer till sverige =S inte till Kicks iaf, har frågat hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *