Fantastisk dag i skärgården!

Allmänt


Dagen idag var en perfekt båt dag för vi har haft ett fantastiskt sommarväder.

Idag har vi varit på en helt underbar båtutflykt till "vår" (min fars & brors) stuga ute i Luleå skärgård. Det var båtpremiär för Johanna (hon har bara åkt större färja förut) och stugpremiär för min JIG så det var en "stor" dag för oss alla 🙂

Själv har jag vuxit upp ute i vår stuga som min farfar byggde och tillbringat alla sommarlov  då jag gick skola där ute och då jag var liten åkte vi skoter (med sido pulka) ut dit på vintrarna och grävde en grop i snön på isen och satt och pimplade och solade. Så jag har massor med härliga minnen från stugan ute på Sandön.

De senaste åren har jag tyvärr inte fått tillfälle att åka ut dit så detta var första gången jag var i stugan på säkert 4-5 år så man kan lugnt säga att "det var på tiden"! Och även om det bara blev en kort dagsutflykt idag så var det hur mysigt som helst 🙂

 
Dagens fotad i hissen på väg till båten: skjortklänning från H&M (shoppade dagen före vi reste upp till Luleå), väst från North Face, byxor Filippa K och Nike skor på fötterna. Bilden till höger är oss på bryggan på väg ombord.

Nu har JIG rest tillbaka till Oslo och jag håller på att packa och ska försöka blogga ikapp helgen + utse vinnaren i tävlingen i kväll. Men då får jag skärpa till mig och I N T E  somna vid nattningen.. hur nu det ska gå… 😉

Hoppas din söndag varit lika solig & härlig som vår!?

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Fantastisk dag i skärgården!”

 1. Madelene says:

  Hej du underbara AnnaStina.

  Vilken underbar dag ni har haft. Måste ju kännas underbart att komma och se allt efter så lång tid.

  Och som vanligt så ser mor och dotter underbara ut med glimten i ögat och finna kläda.Ni utstrålar sån glädje man blir så glad när man ser er BAMSE KRAMAR på er.

  Madelene(Landvetter)

 2. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!

  Underbart! Ett tips att du inte ska somna är ju faktiskt att lära Johanna somna själv (=lära henne att vara självständig och inte rädd att sova är något farligt) Tror det skulle underläta för både henne och dig, jag lovar dig, det går! Och vet du vad, tror JIG isf skulle klara nattningarna minst lika bra då, Puss på kinden, en liten speldosa och älskar dig får barnet att somna tryggt! Iaf här hemma 🙂

  Sköt om er, kul att JIG kom till er i Lule, mysigt för hela familjen 🙂

 3. KarolinaN says:

  Gokväll! Jag har också denna skjorttunika och jag älskar den, så himla skön! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *