A SPECIAL MOMENT… !

Gooodmorning mina darlings! 

Nej men vad är det som har hänt?!?  Har min blogg ä.n.t.l.i.g.e.n. börjat att få sitt nya format på plats?! Jag blev lika förvånad som dig då jag upptäckte det för detta har varit på gång länge också plötsligt hände det!  Men det är inte klart. Fler detaljer ska på plats, som tex ny header (med bild), texterna i undermenyerna ska fixas, alla bilder ska bli större och ja, designen ska helt enkelt piffas till men vi är i alla fall igång och känslan då 1:a steget i en förändring är genomförd är alltid magi.  Och det är verkligen PÅ TIDEN att bloggen får en uppdatering för den hade sett helt lik ut i nästan 13 år…

Men viktigast är så klart att ni som följer mig gillar det ni ser så vad tycker du? Gillar du förändringen?

Och idag lördag och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat på ett par dagar. Jag har haft fokus på att min praktikant ska få ut så mycket som möjligt av veckan + att badrumsrenoveringen ätit upp all extra tid.  Sen så uttryckte jag mig kanske klumpigt häromdagen ang. de nya riktlinjerna för Corona. Min poäng var att jag tycker att själva presentationen av restriktionerna var otroligt otydlig på presskonferensen.  Men hur som helst – de nya riktlinjerna är här, de är tydliga, och nu blir det spännande att se om de kommer att göra skillnad. Låt oss hoppas det!!! Jag har i alla fall känt mig som en “kriminell” då jag har varit ute och fixat diverse ärenden (med munskydd på så klart) och jag är oftast helt själv i butikerna. Uff, mitt hjärta blöder ihop med butikspersonalens för nu är det en extremt krävande och tuff period då kunderna uppmanas att stanna hemma… Så idag vill jag skicka extra mycket kärlek till alla er där ute i handeln som drabbas extra hårt av restriktionerna.  Tappa inte glädjen, energin och lusten att ge kunderna som kommer den allra bästa service och håll fokus på att detta är en övergående fas.  Stay safe & Stay positive!!!

 

Alltså hur vacker entré? Vi hade vårt hotellrum mot denna vackra innergård då vi besökte Stockholm och jag älskar att vårt rum på Hotel Diplomat hade balkong.  Jag bor helst på rum med balkong för jag älskar känslan att kunna öppna upp dörrarna på morgon och gå ut och ta frisk luft…  Feelgood deluxe ! 

Och på tal om bra, trygg och fantastisk handel…  Johanna hade ett mission då vi var i Stockholm och så här välkomnade personalen henne i dörren.  Munskydd på, det bjöds på antibac så fort som vi klev innanför dörren och vi var helt själva på hela avdelningen.  Sen så var det helt fantastiskt att se att personalen direkt behandlade J som en “riktig kund”, inte som en teen som bara kommer in för att se…, det är så man vinner livslånga kunder! (tusen miljoner TACK för helt amazing service Eva! du gjorde J´s shoppingupplevelse till ett minne för livet.).

Mission Completed! Johanna hade väntat på det här ögonblicket helt sedan vi var i L.A. då vår plan om att stoppa på Chanel butiken sista dagen på vägen till flygplatsen sprack p.g.a. L.A. marathon (stora delar av stan var avstängd) så – hon har sparat pengar sedan då och var nu hur redo som helst för sin första Chanel.  

Min älskade darling. Tänk att hon hann före mig! om jag har tur så får jag kanske låna hennes någon gång…   Jag tror att hon visat vad hon köpt på min instagram? Sök upp henne på gizmolini eller j0hannajohansson (0 i j0hanna är en nolla).

 

Nu ska jag fortsätt att ta upp julen från källaren men alltså HUR kan alla adventstjärnor från förra året var spårlöst försvunna? och alla ljusslingor till granarna ska vi inte ens prata om… Vilken ska till vad? vilka hade jag ute? inne? och HUR kan ALLA ha snurrat ihop sig då mycket?  Oh my… same procedure as every year…  Man blir galen. Ha, ha.

Önskar dig en magisk lördag fylld av härlig feelgood!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

3
Kategori: Allmänt, Stockholm 2020 | 14 Comments

14 responses to “A SPECIAL MOMENT… !”

 1. Lena says:

  Vad är det din praktikant lär sig? Chanel? Känns inte som ett tonårsmärke.

  • Sofie says:

   Det är väl fantastiskt att spara pengar och sedan köpa något man verkligen vill ha? Att lära sig sakers värde och spara pengar .. En sak Johanna säkert kan ha i många många år istället för att köpa fler billiga slit o släng saker på kedjorna? Själv köpte jag en LV väska när jag var tonåring, den använder jag fortfarande 🙂

   • Svar till Sofie:

    Ja men visst är det precis så som du skriver! Jag är så glad att hon väljer att investera i en Chanel istället för att lägga sina pengar på slit och släng produkter från kedjorna. Och den här har hon sparat till länge så glädjen över att hon kunde stå där och lägga upp sina cash (ja, hon hade med sig allt i kontanter…) på kassadisken var helt speciell… Ett minne för livet ! Och så kul att du har ett liknande LV minne ! Vi besökte den butiken också … 😉

    Önskar dig en underbar weekend fylld av lyckliga stunder! Stor kram! 🙂

  • Svar till Lena:

   Johanna ska få berätta själv vad hon har lärt sig på sin praktik i ett eget blogginlägg. Och när det kommer till Chanel så är det många modeintresserades dröm… oavsett ålder. Deras sortiment är klassiskt och tidlöst.

   Önskar dig en riktigt fin dag, kom ihåg att hålla fokus på positiv energi! Kram! 🙂

 2. Anna says:

  Måste bara berömma Johanna, denna unga, vackra, kloka tjej. En sann förebild för både ung som gammal <3 Och så himla fin upplevelse i butik, en dag att minnas för alltid.

  Trevlig helg! Kram

 3. Mia says:

  Så roligt för din dotter! Själv har jag också börjat med fina handgjorda ”märkesväskor” för att då vet jag att de som tillverkat väskan har bra löner & arbetsförhållanden samt att tillverkningen sker i Europa. Man behöver ingen gigantisk Walk in closet fylld med billiga slit & släng plagg & accessoarer.
  Att ge sina barn det bästa är inte lika med bortskämda odrägliga barn. Finns odrägliga barn & ungdomar i alla samhällsklasser. Vill även berömma din bloggs nya format! Så tjusig!

 4. Cam says:

  Jobbig text att läsa..saknar den gamla.

 5. C says:

  Klokt att investera i kvalitet och bestående värde! Dock tycker jag nog att både du och Johanna väldigt ofta verkar handla stora mängder slitochsläng på Gina, Zara, Kappahl m fl och ofta behöva göra utrensningar… Jag vet att det är svårare med kläder men jag tror de flesta av oss skulle behöva gå över till färre grejer och kvalitet även i den delen. Trevlig helg!

 6. Cecilia says:

  Texten är för liten i den nya formateringen. Väldigt svår att läsa på mobil!

 7. Lena Karlsson says:

  Ja, absolut , gillar verkligen sidan nu. Bättre än innan tycker jag i alla fall.
  Bra val Johanna, smart och klokt att investera i. Blir aldrig omodern och tidlös och klassik. Bättre än slit- och släng. Bra lärdom att spara till något – då lär man sig pengars värde. Fin kväll.

 8. Anna says:

  Texten är tyvärr alldeles för liten för att kunna läsa i mobilen.

 9. Elin says:

  Så spennende med ny layout på bloggen. Teksten er bedre på pc men vanskeligere å lese på mobil.

 10. Lisa T says:

  Jag har också tjuvstartat julen, nästan ett måste i detta mörker! och Vilken lycka med Chanel toppen fint bloggformat, perfekt för mobilen, större och mer lättläslig stil!
  Ett tips till ”tjorviga” sladdar är att snurra upp dem på en tom hushållsrulle, på den kan man även skriva ”ute gran” etc.
  Ha en fortsatt fin dag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *