Fantastisk måndagkväll.

Allmänt


Friends !

Lotta & Henrik bjöd på den allra godaste "grillspettmiddagen" och vi satt och åt riktigt länge och gjorde en total uppdatering på allt som hänt sedan sist och det var minsann en hel del… !   Och Johanna sprang runt i en söt rosa prinsesskrona och lekte med kidsen och vi hade verkligen en fantastisk kväll som avslutades med Kronprinsessan Viktorias firing på TV och gott bubbel 🙂


Våra kära vänner! Mimmi, Stina, Henrik & Lotta.


Jag sitter och myser i soffhörnet och njuter av att Johanna har så kul med sina vänner.


Plötsligt gjorde Johanna mig sällskap och visade upp en väska hon hittat, Hon är lika glad i väskor som sin mamma 😉

   
Kramkalas och en liten rosa prinsessa 🙂

En härlig sak med riktigt nära och kära vänner är att det känns som om man träffats "igår" när man möts även om det gått jätte lång tid för allting bara fortsätter där det slutade sist… !

TUSEN MILJONER TACK kära Lotta & Co för den allra mysigaste och trevligaste dagen! och TACK för den fantastiskt goda maten och det goda vinet och allt härligt girltalk. Vi längtar till vi ses igen imorgon 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Fantastisk måndagkväll.”

 1. Irene says:

  Johanna börjar bli van vid sina tofsar i håret nu. Ursött!

  KRAM

 2. Madelene says:

  Vad underbara Johanna + kompisar ser ut att ha.Ja det är väl underbart med såna kompisar fast man ej ha setts på så länge och som att det känndes i går,då är man en riktig vän.Kram på dig och din princessa.Madelene(Landvetter)

 3. elin says:

  Hadde besøk av en av mine beste venninner mandag ettermiddag/kveld/natt. 9 timer god mat og drikke og masse skravling og oppdatering da hun bor i utlandet med sin familie og er hjemme ca 2 x pr år. Kjempekoselig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *