Fantastisk New York shopping!!!

Allmänt

168397-2520
Johanna sitter och myser idag pa morgonen bland alla sina nya super fina klader fran Ralph Lauren & GAP.

Phuket kl. 13.40.

Jag trodde nastan inte mina ogon igar nar JIG overlamnade presenter till mig och Johanna. Han hade shoppat SA! mycket FINT! till oss 🙂 Han ar verkligen varldens snallaste.!

Jag hade gett onsk om att han skulle kopa klanning + pike pa Ralph Lauren (de har ju sa bra priser i USA) till Johanna + bodys fran GAP ocksa onskade jag mig Juicy men vad hander? Jo, han kommer hem med HUR MYCKET klader som helst till lilla prinsessan och ALLT ar super fint! 🙂

Det vore kul att visa er ALLA kladerna men det blir for manga bilder sa jag visar nagra klanningar pa sma bilder ocksa far ni se allt annat da Johanna har det pa sig!

Man kan lugnt saga att Johanna har fatt sig en ny sommargarderob nu! 😉 och det galler bade sommaren har i Thailand och sommaren hemma i Norge da vi kommer hem 🙂

Och just det ja – jag fick en underbar Juicy dress (som jag ska visa er da jag har den pa mig) och jatte fina underklader fran "Victorias Secret" (som jag inte kommer visa er da jag har de pa mig 😉 Jag BOR i mina Juicy byxor varje kvall har nere och nar jag ar hemma i Norge sa ar hoodsen ocksa pa varje kvall sa det var hur FAB som helst att fa en ny snygg Juicy outfit! 🙂 och ni kan ju gissa vilken farg den ar…. 😉


Klanningar & pike fran Ralph Lauren.


Fina klanningar fran Ralph Lauren.

TACK min alskade JIG for alla FANTASTISKA presenter!!! Snallare mann an du finns inte! 🙂

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Fantastisk New York shopping!!!”

 1. Pethra says:

  Åhh vilka ljuvliga klänningar!

 2. Titti says:

  Sötaste klännigarna till sötaste jänta! Superfina, ska man behöva åkta till NY för att hitta så fina klänningar?!?!? Ha en bra dag i solen!
  Kram T

 3. Sandra says:

  fin fina kläder verkligen! nu vet jag vad jag ska köpa till mina
  syskonbarn när jag reser till USA! jag tänkte bara fråga en sak jag är lite nyfiken på.. Hyr ni ut ert hem i Norge nu när ni bor i Thailand? Det ska bli så spännande att höra storyn om ert beslut om att bo i Thailand en tid av ert liv! 🙂

 4. Charlotte says:

  Vilka underbara klänningar JIG har köpt till Johanna. Önskar er tre en fantastisk helg. Kram

 5. Em says:

  Kul med fler färger än rosa. Gissar att Johanna kommer att vara toppensöt i blått!

 6. Hilde says:

  Så mange fine klær Johanna har fått, han har ihvertfall god smak!
  Jeg kjøper også Ralph Lauren fra USA til jentene, og det er så mye fint:-)

  Den blå kjolen var supersøt.

 7. josefine says:

  ÅÅÅÅÅ vilka fina klæder, som godis att kika på før mig som har en prins att dressa upp =) Idag har han på sg sin fina pikè som Johanna shoppade åt honom, med vit POPbody under såklart!
  Puss

 8. emma says:

  Trevligt med något annat än rosa. : )

 9. Nettis says:

  Herregud vilken “MAN” var hittar man en sån?
  Lilla Johanna kommer bli gudomlig i sina nya kläder.
  Kramis från Nettisen

 10. Maria says:

  Va härligt och va kul att en man har handlat så mycket fint 🙂 Inte meningen att generalisera men det hör ju inte till det vanligaste, underbart kul säger jag 🙂 Gåvor som personen själv valt ut betyder så otroligt mycket mer 🙂

  Ha en härlig fredag!

 11. Magdalena says:

  så fina klänningar, o rosa är finast 🙂

 12. Linda says:

  HERREJÖSSES! säger jag bara. “Stackars barn” om ni fortsätter skämma bort henne som ni gör.

 13. Anonymous says:

  Enbart rosa kläder och mycket märkeskläder redan som så liten?… Du har aldrig tänkt längre än näsan räcker när du klär upp ditt barn som DU vill ha det och i en el någon till färg?

 14. Anna says:

  Men snälla nån..ett litet barn, eller stort åxå för den delen, tar väl ingen skada av att ha mycket kläder i en viss färg? Alla fina kläder till mindre barn är väl mer eller mindre till för föräldrarna? Nog för att man får lov till att uttrycka sin åsikt, men ibland tycker jag att vissa gnäller och gnölar på tok för mkt utan anledning. Tack för mig.

 15. Anonymous says:

  Pethra-
  Tack! 🙂

  Titti-
  Tack snalla du! 🙂 Ja, tyvarr sa finns det inte lika många søta klanningar hemma som det gør i New York så jag ar super glad øver att JIG varit dar och shoppat till oss. Trevlig helg! Kram! 🙂

  Sandra-
  Å du kommer hitta SÅ mycket fint då du reser till USA! Både GAP och Ralph Lauren har jatte fina barnklader 🙂
  Vi har en van som bor i vår lagenhet nu då vi ar i Thailand och det var BRA att du påminde mig om inlagget jag ska skriva ang. var paus i Thailand. Det hade jag faktiskt glømt bort.. Lovar att skriva om det en dag snart. Trevlig helg! Kram! 🙂

  Charlotte-
  Tack! 🙂 ønskar dig också en harlig helg! 🙂 Kram!

  Em-
  Ja, den blå klanningen ar hur søt som helst! 🙂 Trevlig helg! Kram 🙂

  Hilde-
  Tack snalla! 🙂 Jag blev jatte imponerad sjalv øver alla fina plaggt han valt. Och jag håller med dig, Ralph Lauren har SÅ fina klader och i USA kostar de ju mindre an halften mot i Oslo. Ønskar dig en flott weekend! Kram! 🙂

  Josefine-
  Min darling! vad KUL att høra att Johannas boyfriend har på sig presenten idag! 🙂 Jag bara NJUTER av att kunna sitta och svara på kommentarer i lugn och ro hemma i lagenheten før førsta gången pa 1 månad!!!! 🙂 LOVELY!!! Hoppas du och dina Es far en fabulous weekend ! Puss! 🙂

  Emma-
  Haha, ja, men rosa ar finast 😉 Trevlig helg! Kram 🙂

  Nettis-
  Trevliga du! TACK før din kommentar 🙂 Man hittar en sån mann på flyget mellan Stockholm & Oslo 😉 Jag ønskar dig en riktigt harlig helg! Kramar! 🙂

  Maria-
  Tack før ditt trevliga inlagg! 🙂 JIG har lart sig vad vi tycker om och den har gången øvertraffade han alla førvantningar! 🙂 Ønskar dig en jatte mysig helg! Kram! 🙂

  Magdalena-
  Tack! Jag håller med dig! 😉 Kram! 🙂

  Linda-
  Jag håller inte med dig men ønskar dig andå en trevlig helg! 🙂

  Anonym-
  Jag tanker alltid langre an min nasa racker. Trevlig helg! 🙂

  Anna-
  Tack før din bra kommentar! 🙂 Jag håller med dig.! och jag ønskar dig en jatte trevlig helg! Kram! 🙂

 16. Mia says:

  Åh vad fint, vilken kanonkille som kan shoppa så fint till sina älsklingar!

 17. AnnaStina says:

  Mia-
  Tack! Ja, han ar verkligen en kanonkille! 🙂 Ønskar dig en harlig weekend! Kram! 🙂

 18. annie says:

  åh en sån man vill jag med ha, vad avis jag blir!

 19. Emma says:

  Oj, vad mycket fint! Jag vill också ha!!! /Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *