STATUS & N.E.W.S.

Idag kom 1:a vårnyheterna från Custommade till butiken ! Bl.a. den här kjolen / klänningen.  I ♥ n.e.w.s.!

Hej och hå vad det går… !  Jag jobbade sent i dag och packade massor av paket till er som shoppat hos Gizmolina´s Closet innan jag körde och hämtade J på en mysig playdate / juleverkstad hos fina vänner och då jag kom dit fick jag världens härligaste julkänslor då jag såg de söta girlsen som satt och pysslade vid köksbordet.  Super cute !  Blev kvar där en liten stund och sen, då vi kom hem, så blev det very-late-dinner  och jag vet inte om det var så god idé att sätta sig ner för nu blev jag sååå trött…zzz…. men det måste jag försöka förtränga för jag har en hel del fix kvar, ska bl.a. förbereda för morgondagens middagsbjudning.

Hoppas att du har haft en fantastisk dag och att du njuter din kväll!? 🙂

Uppdatering kl.00.10: Oh no ! J ligger och gråter och har ont i örat…aj, aj,… hon vill att jag ska ligga hos henne så gissar att jag somnar…

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “STATUS & N.E.W.S.”

 1. Elin says:

  Vill också ha en middagsbjudning såhär i juletider, men har verkligen inte några sådana där kulinariska egenskaper som kanske krävs? Haha, tips på något enkelt MEN gott att bjuda på är alltså väldigt välkommet!
  Ha en fortsatt skön kväll 🙂

  • gizmolina says:

   Jag har tyvärr inga kulinariska tips till dig….. men önskar att jag hade det! Hos oss är planen “svenskt julbord” i morgon men vi får väl se vad jag får tid till…. ? kan lika gärna hända att det blir take-away 😉 Önskar dig en riktigt mysig kväll ! Kram !

 2. Sidsel says:

  Er det samme kjole som den i høst ? Åssen farger ? Har du fått bluse i samme som også var i høst ??

 3. Carina says:

  Hei.

  Skal reise til Thailand og vil gjerne besøke butikken som har klær fra Esther Elenora- Creative lounge, kan du hjelpe meg ? 🙂

 4. Ingrid DB says:

  Hei,

  Er butikken din åpen i dag, fredag 21. desember?

  Hilsen Ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *