FASHION FOR BREAKFAST.

Fashion & fruit for breakfast.  Australiensiska Vogue är en favorit och här nere kommer det ut i butik fortare än hemma eftersom så många från Australien kör semester här. 

≈Phuket, The Royal Valley, tisdag kl.11.45.≈

Gooodmorning darlings!

Idag har jag vaknat upp hemma i Casa Gizmolina, ja, alltså Casa Gizmolina Phuket, inte Oslo, efter 5 f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. dagar uppe på Sunwing Resort & Spa Bangtao. Alltså det stället är bara SÅ underbart för oss barnfamiljer. Och ja, jag tjatar lite om det nu, jag vet, men det ÄR verkligen det och jag skulle med glädje jobba för Ving som en Sunwing ambassadör om det fanns ett sånt jobb.   Så glad är jag i deras koncept. Och jag har själv vuxit upp med både Miniclub, Club 13 och Club 33.

Men nu är vi som sagt tillbaka hemma på Royal Valley och det är ju lite festligt att vi är här i Royal Valley samtidigt som en Royal baby  gjort sin entré borta i England. Allt blev plötsligt väldigt Royal. Tihi! 😉

I England går de helt bananas över den nyfödda i dagens aviser.

Nu knackar strax en handyman på här som ska hjälpa oss med diverse fix och förhoppningsvis får han monterat upp de 2 lampor som jag släpat med mig från Oslo. De ska upp över vår köksö och detta har jag tänkt på i m.å.n.g.a. år så ja, det är på tiden !

Hemmet till grundaren av Day i St.Barts har inspirerat mig till de lampor som ska upp.

Ska fixa till här nu innan han kommer och sen lutar det åt en dag vid poolen för jag kan inte åka iväg och riskera att lamporna blir uppsatta fel det vore ju k.r.i.s.e. ! för jag är extremt noga med cm hit och dit så ja, bäst jag finns tillgänglig 😉

Önskar dig en magisk dag !

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “FASHION FOR BREAKFAST.”

 1. Ser supersnygga ut, ser fram emot att få se mer av caza gizmolina oslo = )

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar det! 🙂 När jag kommer hem igen lovar jag att knipsa pics ! Önskar dig en underbar dag ! Kram!

 2. Spennende og fin blogg!
  Mange gode innlegg 🙂

  Sommerklem fra Maren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *