Fashion is my passion !

Allmänt


Snygg trench från Juicy Couture + slitna jeans = perfect match ! Du hittar båda under news hos net-a-porter.

Jag sitter och jobbar med några höstmode-saker och blir så inspirerad att jag blir LYCKLIG ! 🙂  och mitt i allt höstmode så längtar jag till modemässan i Köpenhamn som drar igång i början av augusti. Då är det plötsligt våren -10 som gäller.

Fashion ÄR verkligen min PASSION !

Ska köra på några timmar nu så jag passar på att säga GOD NATT till er vänner och önskar er alla en natt fylld av härligt lyckliga drömmar .

Godnattkram ! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Fashion is my passion !”

 1. Hanna says:

  Det är nästan så att jag längtar till hösten. Men bara i smyg.. =) Gäller att passa på att njuta sommar och sol nu och sedan tänka på höst och tjockare kläder längre fram. Men du som jobbar med det får både och på en gång 😉 Ha det gott i värmen!

 2. Ewy says:

  Lever du i nuet eller bara rusar du på och är ett steg före hela tiden?
  Så rädd för att inte hinna köpa alla nya modekläder som kommer.
  Du vet ju inte ens om du får uppleva nästa vår… det vet INGEN!
  Lev NU njuuut i.st.f. att sitta och sukta o planera för hur du ska se ut i höst!

 3. Anne says:

  Det är fantastiskt att du har en passion. Det borde alla ha. Förr eller senare! Du är en inspiration och jag är så glad att läsa att du får jobba med det du drömmer om. Det är skit häftigt. Ha en fantastisk dag.

  kram från Malmö

  PS åker till Oslo för att hälsa på vänner i augusti. Ser jag dig ska jag komma fram och hälsa 😉

 4. Anonymous says:

  Jo, mode är roligt, men en passion? En passion för mig är något inte fullt så ytligt kanske!

  Kom ihåg att allt det ytliga behöver en motvikt, något mer meningsfullt, för mig är det att vara i naturen, vara i stallet hos min häst. Hyra en stuga i fjällen med min familj. Jag jobbar med människor och vård, vilket är givande för själen.

  Jag tror man blir tom i själen till sist, av att bara fokusera på det yttre, både i arbetslivet och privat….

  Mode kan vara en krydda i livet, men det är inte livet…

 5. Anonymous says:

  Klokt skrivet ang MODE som PASSION… håller med att mode KAN vara en krydda i livet,men orimligt vara livet…ett väldigt ytligt liv så fall!!!

 6. Anonymous says:

  Klokt skrivet ang MODE som PASSION… håller med att mode KAN vara en krydda i livet,men orimligt vara livet…ett väldigt ytligt liv så fall!!!

 7. Anonymous says:

  Klokt skrivet ang MODE som PASSION… håller med att mode KAN vara en krydda i livet,men orimligt vara livet…ett väldigt ytligt liv så fall!!!

 8. Philia says:

  Passion kan man ha för allt! För viner, för mode, för mat!! Det är upp till var och en vad man mår bäst av att ägna sina tankar, jobb och fantasier åt.
  Om man inte diggar vad denna blogg handlar om, varför besöka den???
  Jo, för att innerst inne tycker neggo kommentarskrivare om det som finns här tror jag! Släpp loss! Skratta och NJUT av livet OCH kommande happy tider!

  Kram Philia

 9. Sarah says:

  Men snälla Ewy o diverse anonyma- hon jobbar ju faktiskt med mode!!! Är det så kul att sitta och hitta på elaka inlägg att skriva att ni helt väljer bort och läsa och ta in hela situationen? Det är väl jättekul att A-S vet vad hon vill arbeta med och har möjligheten att göra det – hur många är det som inte sitter och vantrivs med sina arbeten dag ut och dag in utan att göra något åt det???

  Ni är väl ändå inte så tröga på riktigt att bara för att hon visar fina plagg betyder att hon köper allt fint hon ser??? och om hon nu gjorde det – so what – det är ju hennes val vad hon vill lägga sina intjänade pengar på!!!

  AnnaStina – du har en jättehärlig blogg och jag beundrar dig för din drivkraft och kreativitet – lyssna inte på "troll" som bara syftar till att få dig att reagera!!!

 10. <<Emma says:

  Jag börjar tröttna på att allting här handlar om mode, dag ut och dag in. Jag respekterar ditt jobb men skulle vilja läsa om något annat för omväxlings skull. Antingen så handlar det om kläder eller att ni är ute och äter. Skulle vara roligt att läsa mer om er som familj och ert liv, går det för sej ?

 11. Maja-Lena i Luleå says:

  Hej Anna-Stina, jag tittar inpå din blogg varje dag.
  Du jobbade med min äldste P-A på filmstaden i Luleå
  Han är numera psykoterapeut, gift två barn, bor söderut. Tänk så olika era liv är. Min allra yngste son har haft examen idag i Barcelona vid instituto
  di design och han ska också på modemässan i Köpenhamn Köpenhamn,

 12. Maja-Lena i Luleå says:

  Ja, tänk så det blir när jag inte behärskar datorn.
  Den yngste har också bott i oslo och jobbat inom modebranschen innan han åkte till Barcelona 2005.
  NU bor han där två kvarter från Ramblan med sin amerikanska flickvän.Jag hade så gärna velat vara där idag, men instället satt jag på sjukhuset hela dagen, snyft, lite synd är det om dmig. Men i oktober planerar min man o jag att åka till Barca.
  Kram o godnat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *