Working late & fashion show 2.

Allmänt

En dag snart ska jag också ha ett litet office-corner här hemma.

Så fort jag fixar med inredning här hemma så tar jag fram min Malene Birger bok med looovely pics från hennes hem runt omkring i världen och varje gång blir jag lika i.n.s.p.i.r.e.r.a.d. !  Och samma sak gäller hennes fashion shows…. they are absolutely fabulous !   Tyvärr missade jag visningen i fredags, men : jag såg den precis HÄR  så girls: nu kör vi dagens andra visning här hos Gizmolina. Jag menar är det fashion week så är det !   Eeeeenjoy !!!

Bilden är från hennes visning 2010

Och du, jag passar på att önska dig en riktigt godnatt för jag ska jobba till jag somnar och sen gå i sömnen till sängen…..   😉  och T.A.C.K. för all feedback ang. 6-års present & eventuell mobiltfn. Glad jag har er !

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *