FASHION + SMOOTHIE = MY BREAKFAST.

En av världens vackraste kvinnor: Helena Christensen i danska Eurowoman och i engelska Red. I mitt glas: hallonsmoothie.

Gooodmorgon sweeties!

Jag hade tyvärr inte så mycket energi över igår så både jag och min mac var frånkopplade.…  Och idag, då jag vaknade, så hade plötsligt hösten kommit på besök. Luften är så där härligt sval och det känns verkligen underbart !

Min dag bjuder bl.a. på 2 inspirerande event. Först ska jag få äran att möta vackra Helen Christensen som är i byn för att lansera en ny produkt från Beauté Pacifique. Ett märke som hon är Goodwill Ambassdor för.  Och sen blir det jul hos en PR-byrå innan jag byter om till joggeskor och tar en pw upp till AKS för att hämta darlingen + en kompis som ska bli med hem på playdate.

Ska ta och fylla på mitt glas med mer smoothie här nu så jag önskar dig en riktigt BRA tisdag fylld av positiv energi, kreativitet och glada stunder. Pepp, pepp, pepp till alla oss som behöver det !!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “FASHION + SMOOTHIE = MY BREAKFAST.”

  1. Jonas says:

    Här kommer massa energi till dig från mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *