Feelgood dvd…

Jag blev plötsligt in the mood för att se en dvd och då passade det ju fint att jag hade filmen Eat Pray Love liggande hemma. Köpte den för en stund sedan men jag inte hittat rätt tillfälle att se den, förren nu…  Julia Roberts spelar huvudrollen och jag tycker att fimen var härlig feelgood. Kanske lite väl soft men det passade mig just idag. Den får G G G + av mig.

Nu: dags att krypa ner i nybäddad säng och sova gott.

Sweet Dreams mina vänner!

P.S Har du sett filmen? Vad tyckte du?

Kategori: Allmänt, Filmtips. | 10 Comments

10 responses to “Feelgood dvd…”

 1. Maria r says:

  Godmorgon A-s! Efter att ha läst boken som baserar sig på författarens egna liv och erfarenheter så var filmen en besvikelse, men så är det väl ofta?! Vill bara tipsa dig om livstils affären, som jag inte kommer ihåg namnet på, som ligger på Tåsencenter. Det är det första stället jag ska besöka nästa gång jag är hos “svigers”. Ha en härlig lördag krams m…..

 2. Maria-
  Ja, en film kan aldrig få fram det en bok kan förmedla så det går inte riktigt att jämföra de två… Boken är som regel alltid bättre ! Själv har jag boken i bokhyllan men har inte läst den så jag visste ingenting om handlingen då jag trycke på Play igår. Det är ofta den bästa utgångspunkten då man ser en film för då har man inga förväntningar 🙂 Oavsett så är det en fin story och jag liker att den är baserad på en verklig historia. Önskar dig en flott lördag! Klem! 🙂 P.S tack för butiks-tipset. Jag har aldrig varit på Tåsencenter.

 3. Hej!
  Nu är vi tillbaka från paradiset, en månad gick på TOK för fort. Underbart har vi haft det. Tog oss till din favorit italienare med lekrummet bl.a.
  Kan tipsa om två underbara hotell vi bodde på om ni vill byta miljö vid tillfälle. Sala Phuket var som en egen liten oas och Aleenta Phuket, fantastiska villor mm.

  Två av hotellen vi bokat blev riktiga besvikelser ( hello photoshop) så då fick dessa sig besök i stället.
  Hotell är underbart, men för barnens skull kommer vi att hyra nått nästa år. Man lär sig alltid nått nytt.

  Hoppas du får komma i väg till ert paradis snart!

  Kram
  sanna

 4. veldig søt film, men kjedelig… boken er bedre som alltid!

  Ha en flott lørdag!

 5. Sanna-
  Åh så kul att semestern blev lyckad! och väkommen hem!! 🙂 Vad roligt att ni besökte italienaren (tyckte du om det?) och tack för hotelltips! alltid bra att ha och vi brukar ju ta en semester från semestern ibland och bo där man kan gå till framdukad frukost 😉 Men visst går tiden f o r t där nere? Helt galet! 4 veckor känns som 1… Nästa år kanske det passar att ni kan bo hos oss.. Önskar dig en toppen helg! Kramar! 🙂

 6. Johanna says:

  Jag tyckte att filmen i sig inte var så speciellt bra. Hade fungerat som en dokumentär men den allt för lång som film. De hade kunnat korta ner den rejält. Men jag tyckte att den var inspirerande rent miljö och färgmässigt.

  Men som sagt. Hade fungerat som en dokumentär eller så. Men inte så bra att den tål att nämnas på Oprah (vilket den gjorde för ett tag sedan, var en hel show om den).

  Detta var min åsikt om filmen :-).

 7. Filippa says:

  Jepp, sett den, tyckte den var härlig! Som du säger, feelgoodfilm=)

 8. Camilla says:

  Boken ar myyyyyyyycket battre!

 9. Ninna says:

  Har läst boken, sett filmen, bott i Italien. Den biten av filmen (och boken) var för mig mest läs- och sevärd. I do miss Italy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *