FEELGOOD & HUMOR.

Allmänt

Dagens lunch = inspiration, räkmacka och smoothie. Yummie!

Mina kära bloggvänner!

Inte helt min dag idag så det ska bli riktigt riktigt s.k.ö.n.t. med HELG!

Piggade i alla fall upp mig med att köra iväg till bästa Cathrine hos Hendrix Hair på morgon för att styla håret i raketfart, 30 min i stolen hos henne gör verkligen underverk och nu slipper jag tänka på hårfix i helgen. Lovely!  speciellt när jag är home alone med hjärtat för då lägger jag hellre tiden på att sitta och pyssla med henne och jag har faktiskt lovat att vi ska baka pepparkakor i morgon och SOM hon längtar!  Sedan den där degen (köpte färdig på Baker Hansen) landade i kylskåpet häromdagen så har hon frågat nääääääääär vi ska baka???  sötisen….

Och på tal om att pigga upp : alltså gud vad jag skrattat åt Nina Hemmingssons humor serier! igår skrattade jag så mycket åt dem att hjärtat blev helt orolig och undrade varför jag satt på köket och var grät ?  De är nämligen en helt NY upptäckt för mig som bott utomlands så länge. Det var min kära Jonas som visade mig hennes serier då jag besökte honom och alltså se bara på de här, hur u.n.d.e.r.b.a.r.a. är de inte ?

Någon fler än vi som inte har julen heeeelt färdig planerad ännu? 😉

På tal om att jag har lust att sätta upp advents-stjärnor här hemma redan i helgen… alltid stör det väl nån!

En sak är då säker:  med feelgood och humor kommer man långt ! 😉

Nej, bäst att jobba på här nu så jag önskar dig en FAB fredag!!!

LoVe!

P.S vinnarna i tävlingen presenteras senare idag.

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “FEELGOOD & HUMOR.”

 1. Åhh så spännande med tävlingen!

  • gizmolina says:

   Ohhh jag hade inte energin över idag till att ta tag i tävlingen…. jag vet, hur dumt som helst… men i morgon så!!! l.o.v.a.r. ! Kram!

 2. Och trevlig helg så klart! 🙂

 3. Wilhelmine says:

  Hei på deg, hihi…så artige de tegneseriene;)) Jeg har også lyst å henge opp adventstjerner i helgen, men best å vente til neste helg så ikke naboene ser rart på meg når jeg går ut…ååå, som jeg også lengter til Thailand, der kan man bare slappe av og være seg selv, allt er liksom lov der og det er så fint;) Ha en fin helg og kos deg med alle bladene. Jeg har en bunke selv her også…det er så deilig. Man skulle bare ha arrangert en stor jule-pynte-bake dag på omgang, så fikk man bakt alle aker og pyntes huset i en fei…så kunne manbare nyte resten av dagene…uff, det er litt stress med jul også da…selv om det er veldig koselig…for i januar da er det trist asså…må bare planlegge noe veldig koselig i januar…det var det derre med å vinne i Lotto da…hihi;))

  • gizmolina says:

   Ja visst är livet lite enklare där nere i Thailand! och precis just därför så drömmer jag fortsatt om att resa dit i jul… men vi har som sagt en liten 7 åring här hemma som tokvägrar… 😉 Och du, klart du ska hänga upp stjärnorna ! gör som DU vill och strunta i vad andra tänker. Det blir ju så fint ! och stämingsfullt! Jag hänger upp mina också i morgon så är vi i alla fall 2 ! 😉 Och precis som du skriver så är snart januari här så nu gäller det att n.j.u.t.a. förjulstiden till max!

   Önskar dig en underbar weekend! Klem!

 4. Wilhelmine says:

  …bakt alle kaker…skulle det jo stå;))

  • gizmolina says:

   Sälv är jag urdålig på att baka så blir bara pepparkakebak här i Casa Gizmolina. och jo, kanske lussekatter också! vi får väl se… 😉

 5. Så god den lunchen såg ut =)alltid kul och avslappnande att bläddra i nya glossiga magasiner =)
  Ha en skön fredag!
  Kramar

  • gizmolina says:

   Det var verkligen en riktigt god lunch! inte ofta jag köper med mig hem men är det fredag så är det…. 😉 Och ja, nya härliga glossy magasiner är lovely ! vardagslysdeluxe!

   Önskar dig den bästa helgen fylld av lyckliga stunder! Kram!

 6. Ragnfrid says:

  Hei kjære Anna Stina. Ønsker deg en fin og god fredag med ønske om at helgen blir bra! Jeg har fulgt bloggen din i snart 5 år og nå, i morgen, skal jeg endelig på yayas å spise. Vet du sa at nr 22 var din favoritt for en tid tilbake. Er det fortsatt denne du vil anbefale? Gleder meg! Takk for alt du gir av inspirasjon og glede! Vakkert menneske er du!

  • gizmolina says:

   Åhhh så fantastiskt att du har följt mig så länge! det gör mig riktigt, riktigt glad!!! och tusen 1000 TACK för underbar feedback! 🙂

   Så kul att du ska på Yaya´s! där var det ALLT för länge sen jag var…. tänk så ofta vi var där då vi bodde granne med stället, typ varje vecka ! Riktigt GOD mat har de! och stället är ju så mysigt! Eftersom jag inte varit där på SÅ länge så kanske de har ändrat menyn? men annars är det #22 som gäller! 😉 du får fråga efter chicken paneng !

   Önskar dig en magisk weekend och en riktigt trevlig lördagkväll på Yaya´s! Klem!

 7. Cessan says:

  Det var lite skönt att höra att det inte bara är jag som hänger upp julstjärnorna i fönstren i helgen!! 🙂
  Jag har redan börjat… Och när väl lådorna med julpyntet kommit net från vinden så går jag all in!! Julen varar ju inte så länge ändå… 😉
  Jag känner riktig julkänsla i år ❤️
  Så på med lite mysig julmusik så jular vi!! ❤️❤️❤️
  Kram! Cessan

  • gizmolina says:

   Det låter helt underbart att du redan gått all in med julen! 🙂 Kör på! jag är som sagt också klar för att skapa julstämning tidigt i år! speciellt med tanke på att vi antagligen blir hemma i jul. Men tyvärr fick jag inte tid att hänga upp stjärnorna i helgen så det blir idag !

   Önskar dig en härlig dag fylld av julpynt, julmusik och underbar stämning!

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *