DAGENS JULKLAPPSTIPS!

6df49b763dd022b19a557c2877964010

Dagens pepp.

Mina kära bloggvänner! 

Nu har jag suttit vid min mac i över 1 time och letat efter en bra quote att inleda mitt inlägg med men jag hittar ingen… för jag håller på att somna hela tiden…zzz.. Är SÅ galet trött. Måste ut och få luft!  JIG hade nämligen take off kl.06 så inte bara la jag mig sent igår, jag vaknade dessutom 04 och hade svårt att somna om…zzz…   Så som sagt, en tur ut ska nog pigga upp så är jag tillbaka starkare senare idag!

Eller nej, nu får jag faktiskt ta och skärpa till mig! klart ni ska få ett trevligare blogginlägg än detta! Så, här kommer dagens julklappstips! för någon ordning får det ju faktiskt vara! Ha, ha.  Och eftersom jag inte bloggade igår så får ni flera tips då jag ändå är igång! 🙂

15442210_10154047142780796_6443074222940502418_n

Super cute tights + fluffigt skön tröja (med inbyggd blus-kant nedtill som ett xtra snyggt avslut). Matcha med ett av de sötaste Best Friends halsband jag sett, med ett moln + en regnbåge. Allt kommer från H&M.  Också glass lampan… cuteness overload!  den går på batteri och kryddar både skrivbordet, sängbordet eller hyllan inne på barnrummet. Jag har köpt den här på Home Nord. (tröjan startar på size 134/140, tightsen går upp till 134/140).  

15589652_10154047193115796_1470852938536876523_n

Alltså hur sött är inte det här brevpappret? Jag uppmuntrar alltid Johanna till att skriva brev eftersom det är så otroligt kul att få handskriven post i brevlådan, (ett mål 2017: få J att skriva fler brev!) och därför ger vi gärna bort brevpapper, speciellt då det är i en så här super fin och sparkling box.  Ge bort det tillsammans med fina pennor som en xtra krydda.  Ett annat tips är polaroidkameran från Fuji. Johanna fick sin då hon fyllde 8 (tror jag…) och vi fullkomligt älskar den och använder den flitigt då vi har gäster & fester.  Den finns i många olika färger och ja, den är nog mitt bästa tips till girls i åldern 8-12 år (men den passar så klart ALLA åldrar, även jag använder den!).  Sen är pom pom´s att krydda rummet med en kul grej! Den här hittade jag, i ett set med 3, hos Rusta.  (brevpappret + pennorna är köpta hos Toy´s R Us, kameran är shoppad på en kamerabutik i Oslo men den säljs lite överallt).

Vi brukar ofta ge en sak + en kul topp eller tights som ett kit i julegave till J´s kompisar. Också kryddar vi gaven med tex ett halsband (de är ju så billiga, kostar runt 40 kr) eller ett nagelack eller lipgloss. Åh vilken härlig tid på året det här är. Jag älskar att köpa julklappar och packa in i fina paket!  Nej, nu ska jag ta och efterlysa ett paket som skulle levereras en gång före kl.15 idag…

Önskar dig en magisk torsdag! 🙂

Kramar & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “DAGENS JULKLAPPSTIPS!”

 1. Anne says:

  Har vel egentlig ikke så mye å si, men ha en finfin torsdag herlige Anna-Stina 🙂

  • gizmolina says:

   Åh men det räcker super långt att du önskar mig en fin fin dag Anne! Nu blev jag SÅ glad!!! 🙂 Så – tusen miljoner TACK !

   Önskar dig en magisk weekend! Klem!

 2. Jonas says:

  Om det är nån tröst så är det någon som sover väldigt mycket på ön just nu också.. På stranden, vid poolen, efter stranden och långa sovmorgnar 🙂

  Håll ut – snart ledigt!

  • gizmolina says:

   Det låter som att du verkligen får slappat av vännen – det unnar jag dig verkligen och jag blir liiiiiite avis…. !!! (eller ja, okej, jätte avis då). Jag vill också sova på beachen…. den här julstressen alltså…. Men – jag håller ut och snart ses vi och jag TOK längtar efter Thailand – gala med dig!

   Puss & Kram! 🙂

 3. Signe says:

  Kan du ge massor av bra Phuket tips? Bästa shoppingen. Åker på tisdag

  • gizmolina says:

   Åhhh ska du också ner till Phuket! Så underbart härligt ! 🙂 Jag har så klart massor av tips men väldigt lite tid (julstress deluxe eftersom jag också har take off snart…) så : låt mig veta var i Phuket ni ska bo så kan jag tipsa bättre ! Och – sök på Phuket på min blogg så kommer det, förhoppningsvis, upp tips! men som sagt – låt mig veta var ni ska bo (Kata? Karon? Bantao?) så återkommer jag med några tips sen!

   Önskar dig en magisk weekend! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *