Festerna närmar sig !

Allmänt

Nu närmar sig alla festliga happenings som december brukar bjuda på så det kan vara bra att börja planera sin festgarderob 🙂 Den här toppen skulle jag gärna klicka hem från Forever21 för den är hur fin som helst och skulle passa utmärkt både till leggings och jeans.

Det är föresten nu i slutet på oktober / början på november som alla festkollektioner ankommer till butikerna  så håll utkik så att ni inte missar guldkornen ! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Festerna närmar sig !”

 1. några har sagt till mig att det är dyrt och drygt med frakten från forever 21.. är det helt fel??

 2. Stina says:

  Vilken söt klänning! Och tack för insidertipet om att vara ute i god tid!

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Jag har aldrig beställt därifrån så det vet jag tyvärr inte? Hoppas att det inte stämmer för de har ju en hel del fint ! 🙂 Kram!

 4. Tilde says:

  Nå :)) vilken telefon blev det ? Jag jagar en rosa mobil med kamera på minst 3.2 megap. och har inte lyckats hitta någon – Försäljaren sa till mig att rosa mobiler är gjorda för kunder under 20 så de har inte så många bra funktioner eftersom de då måste vara billiga för att ungdomar skall ha råd att köpa dom 🙁 Typiskt 🙁 Jag ÄLSKAR rosa trots att jag är 40 🙂

 5. kristina says:

  så söt klänning 🙂

 6. Amanda says:

  Den var grymt snygg!

 7. Lisa says:

  oj så söt den klänningen va! =)

 8. Sophia says:

  Oj nej vad söt! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *