Festlig & fartfylld lördag!


Lördagspuss !

Mina vänner! Åh vilken dag vi har haft idag jag & Johanna ! Hela 2 st kalas har vi varit på och mellan dem har ärenden fixats + att vi fick besök av min kära vän Kjersti som kom innom med julegaver. Det är verkligen galet mycket att göra så här inför resan och det blir inte mycket tid över så därför har jag varit en dålig bloggerska senaste dagarna… men jag kommer starkt tillbaka så fort vi har fötterna på Thai-mark 🙂

Här kommer pics från dagens 1:a kalas:


En happy Johanna presenterar dagens som består av: klänning/kjole från Christina Rohde (shoppad hos AlmaLukke), päls + hårspänne från H&M och bluse från Benetton.


Jag tycker att korten från Maileg är helt underbara…


Min dagens åkte på i en väldig fart: klänning/kjole Odd Molly (en favorit!), päls H&M, jeans Zara och väska Jimmy Choo hos H&M.


Dagens 1:a kalas var hos Johannas dagis-kompis Thale Emilie som fyllde 5 år.


Det var ett tjejigt födelsedags-kalas med en mix av Bratz & Nalle Puh / Ole Brumm.


The cake.


Kalas pågår.


TACK för ett kul kalas Thale Emilie! Jag hade det väldigt gøy. Klem Johanna 🙂

Efter kalaset lämnade jag hjärtat hemma hos JIG (som tyvärr ligger sjuk sedan några dagar tillbaka…) också körde jag iväg och fixade en mix att jobb & privata ärenden. Och en sak är säker: allt blir gjort liiite mer effektivt då jag inte har med mig Johanna 😉  men på fm idag, då hon var med mig, så somnade hon i bilen så jag var “saved by the bell” och lyckades vara ganska effektiv även då 🙂

Dagens nästa kalas kommer i nästa inlägg…

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Festlig & fartfylld lördag!”

 1. Johanna says:

  Vadå, jobbade du i bilen då eller lämnade du henne i bilen?

 2. Anonymous says:

  Ja man undrar ju….

 3. Anonymous says:

  Ska du på maskerad? Du ser ju ut som en baglady eller clown haha. Snälla du vad har du för smak?

 4. Anna says:

  Älskaaaar bilden på dig och Johanna – super!

 5. Anne says:

  Hej
  Giller din Odd Molly klänning super mycket, men giller ju dina outfits nästen varje dag:-)Bra inspiration och jag blir glad av att läsa din blogg. Kommer du ihåg när du köpte klänningen, evt style namn. Kan jag få låna din bild, så jag kan leta upp denna fina sak:-)
  Hälsninger Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *