FESTLIG LILL-LÖRDAG & BLOGGFUNDERINGAR.

Allmänt

12439349_10153469267450796_6764768021909283157_n

Dagens tänkvärda.

Darlings! 

Torsdag = strax helg och den känslan är ju bara magisk!  Och vi körde verkligen en riktigt festlig lille-lördag igår! för helt spontant, efter att J haft en söt klasskompis här på playdate, så bjöd jag över mamma & H + min bror på middag. Vi mumsade tacos och skålade i bubbles (allt gick i ett så rasande tempo att jag inte ens fick tid att fota dukningen…it won´t happen again, promise!) och sen gick vi på basket och såg damlaget Luleå Basket vinna över Alvik. Åh vilket spännande & bra match det var. Jag var helt svettig efteråt, ha, ha.

Och en kul sak är att min JIG, som sitter i styrelsen för damlaget, tagit fram olika clappers (very american style) som publiken kan köpa för att använda i hallen så Johanna var så klart xtra stolt över detta och gårdagens vinst, ja, den bidrog till att Luleå Basket nu gått till final. Whooop, whooop! 🙂

12963710_10153469265170796_3632497602072904975_n

Goooo Luleå Basket! 

12994509_10153469315835796_160493688837694739_n

Och på tal om att heja… så här såg det ut här hemma häromkvällen. Ha, ha.  Men, det hjälpte tyvärr inte Luleå Hockey till vinst...

Nej, nu ska jag dyka in på kontoret men först vill jag bara säga hur mycket era fina kommentarer betyder för mig. Jag blir så otroligt glad, peppad, smickrad och berörd av er feedback för jag får erkänna att jag vissa dagar (hade en sån dag igår…) undrar om det är någon poäng i att fortsätta med mitt bloggande… för jag tjänar allt för lite pengar på det mot den tid jag lägger ner och när jag ser andra plötsligt köra om mig på blogglistorna utan att jag helt kan förstå hur det kan gå till så blir jag lite uppgiven och undrar om jag är den enda som inte köper mina placeringar….?  (samma sak på instagram – de flesta köper följare för att få många likes, helt galet).  Men så är det ju sååååå vansinnigt kul att blogga och dialogen med er, via kommentarerna, är det som gör att jag fortsätter! Som igår tex, jag fick heeeelt amazing feedback av en läsare som bekräftade att jag det jag gör kanske betyder något för några i alla fall…   Och det, det betyder mer än vilken blogglistplacering som helst!

Önskar dig den BÄSTA dagen!!! och tusen miljoner TACK för att just DU bidrar till att bloggen får förgylla mina dagar! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “FESTLIG LILL-LÖRDAG & BLOGGFUNDERINGAR.”

 1. Ida Marie says:

  hadde vart utrulig kjipt om du slutta å blogge da 🙁 Det får du IKKE gjøre. Du må få deg litt samarbeidspartner sånn at du kan ha reklame på bloggen på det du tipser om. Alt fra klær til barn og interiør. Er vel det andre gjør og lever av 🙂

 2. Tina says:

  Du är otroligt inspirerande och peppande så det vore jättetråkigt om du slutade blogga…Blir lika glad varje gång jag kikar in och det finns ett nytt inlägg! Är jag lite låg och tycker livet är rätt trist så blir jag alltid på bättre humör av dina inlägg, du är en inspirationskälla.

 3. Deseree says:

  Fattar inte varför man köper följare är det för att dom tjänar mer pengar då? Sluta inte blogga vi behöver positiva inlägg som peppar och gärna lite mer bilder från erat fina hus

 4. Pia says:

  Köper följare !!??
  Antar att du har lite mognare målgrupp som har mer jobb familj m m som tar tid och inte hänger lika ofta på olika bloggar instagram, inte ens dagligen
  Kan också erkänna att jag blir lite nere när jag ser att alla mina vänner har mer likes på insta än mig trots att jag har fler följare men som sagt jag är äldre än de flesta av mina vänner. Ibland dyker det upp ett gilla på en FB på inlägg som är en vecka gammalt.
  Bloggade för ca 8 år( det var då jag hittade dig 🙂 ) sedan och då märke jag att jag fick i princip bara kommentarer från dem vars blogg jag besökt och lämnat kommentarer hos.
  Kommer gå in i en ny fas i livet snart, och har fundering på att starta upp en blogg för en mognare målgrupp från 50-55 men vet inte om de är intresserade eller jag bara kommer skriva för mig själv.
  Lite tankar som ramlade på mig o som jag vill dela med mig.
  Ha en fantastisk dag (vinter?). Kram

 5. Pia says:

  Sluta inte! Din blog är som ett vitaminpiller, energikick, champagnebubbel – you name it 🙂
  Dagens bästa stund är att vara här och tanka positiv energi – dina ärliga inlägg toppar min blogglista alla gånger!

  Pia

 6. Elisabet says:

  Det är så härligt med din blogg, gillar den verkligen även om jag är dålig på att ge feedback löpande och kommentera. Bättring till mig och TACK för all glädje och inspiration du sprider! Kram från soligt Stockholm

 7. Mussi says:

  Jeg har hvert innom her hver dag i 8 år – så du MÅ ikke slutte. Det er mye bra med bloggen din bla. at dine anbefalinger/tips ikke lyser SPONS-SPONS,nei forsett som før 🙂

 8. Bianca says:

  Hei Stina, jeg leser bloggen din daglig fordi jeg rett og slett blir glad av det. Håper du fortsetter! Klem fra trine

 9. Jonas says:

  Så grymma cheerleaders! Kram o hej från Skåne!

 10. Barbro says:

  Du må ikke slutte å blogge fineste deg <3
  Har fulgt bloggen din i mange år nå, og den er så herlig og fin!
  Kanskje det kan være en mulighet å få samarbeidspartnere som kan gi deg mer inntekt? Jeg hadde satt stor pris på tips til hus og hjem, samt klestips til små jenter f.eks 🙂
  Ønsker deg og dine fine en god helg 🙂

  ~~Klem fra Barbro på Gjøvik i Norge~~

 11. Anna says:

  Käraste AnnaStina.

  Numera är din blogg den enda jag följer troget. Du skänker så mycket klokhet, inspiration, finheter och får min dag att glittra, varje dag! Du är unik och helt fantastisk. ❤️

  Kram

 12. Ullis says:

  Du har en underbar feelgood blogg. Hoppas du fortsätter blogga 🙂 Ha det fint! Kram!

 13. Marit says:

  Nej men du får inte sluta blogga, det finns ett fåtal bloggar som har en sådan feelgood stämning över sig och det har verkligen din. Jag blir alltid på så gott humör när jag läser dina inlägg och ser fram emot det varje lunch på jobbet. Inredning är en stor passion hos mig och att följa ditt arbete med huset är så inspirerande och kul, älskar dina små och stora projekt 🙂

 14. Madeleine says:

  Du får aldrig sluta blogga :-)! Din blogg betyder massor för mig o ger mig så mycket glädje, energi och pepp. Om jag haft en tråkig dag, så hjälper dina inlägg mig att bli på bra humör igen :)! Din blogg är väldigt speciell. Ingen bloggar så bra som du 🙂
  Kram!

 15. Nilla says:

  Kikar in till dig medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar 😉 Jag hoppas verkligen att du fortsätter känna att lusten att blogga är större än vad den ger i pengar. Du sprider sån enorm positiv glädje och inspiration varje dag 🙂 Som jag skrev till dig igår, så var det hos diig o din blogg som jag hittade tillbaks till glädjen och energin på jobbet igen. Tusen tack för att du delar med dig och sprider glitter och färgglatt strössel där du går. Du verkar vara en varm och genomfin person. Kramkram

 16. Kristin says:

  Du har en fin og glad blogg. Stort sett 🙂 Det er derfor vi gidder lese den! Det er bare å fortsette!

  Hvor er de fine gule puffene fra? Sa du en gang at det var IKEA? Isåfall må jeg ha dem.

 17. Elisabeth says:

  Din blogg er the one & only 🙂 Og du “får ikke lov” til å slutte!! 😉 Den er inspirerende, ekte og med så mye inspirasjon! Og så deilig at den ikke er sponset, mye mer troverdig med dine shoppingtips enn mange andre sine nettopp pga det. Men jeg skjønner jo at det tar mye tid fra deg og blogge også.

  Håper likevel du fortsetter 🙂 Eneste bloggen jeg leser fast, og som gir så herlig inspirasjon & feelgood i hverdagen ❤️

 18. Din blogg är den enda som jag fortfarande följer regelbundet. Keep up The good work stor kram

 19. Åh, kära du! Din blogg är den enda jag tar mig tid att klicka in på varje dag! Jag tänker att de som köper sina följare inte har ngn interaktion med läsarna (såklart iom att de ändå inte finns) och du får ju väldigt många och fina kommentarer – personligen så älskar jag att ha en dialog med bloggaren och orkar därför inte kommentera på bloggar där man aldrig får svar, förstår ju att man inte hinner svara på alla kommentarer men jag tycker ändå det är trevligt om man får svar om man tex har en specifik fråga vilket man alltid får av dig 🙂

  Du har aldrig funderat på att lägga din blogg på en portal? Vet inte alls men kanske kan du tjäna lite mer pengar på det? Samtidigt som det ju finns massa regler kring att blogga på en portal…

  Ja, det enda jag ville var att skicka lite pepp till att fortsätta – precis som många skriver så älskar jag dina inlägg! Du inspirerar och kan verkligen lyfta en grå dag!

  Massa kramar och kärlek!

 20. Helene says:

  Du må ikke slutte å blogge – du er en blant få bloggere jeg følger og som jeg føler at er oppriktig og personlig. Mange andre bloggere har blitt altfor kommersielle og mistet troverdighet på veien. Du har så mye bra inspo, kloke ord og virker som en tvers igjen herlig dame:)

 21. Ida Marie says:

  ÅÅhh satt å så i gjennom bloggen for Maj 2015- så herlige og inspirerende bilder :):) gleder meg til sommer bilder fra nye huset deres nå 🙂 Vil gjerne ha tips på ute blomster/ fine oppsett til Maj måned- sånne ting er du så flink til 🙂

 22. Bodil says:

  Hei
  Jeg håper virkelig du fortsetter å blogge. Din blogg var den aller første jeg startet å følge. Siden har jeg sjekket inn hos deg flere ganger i uken. Takk for at du deler litt av ditt liv med oss og takk for masse fin inspirasjon Klem.
  Bodil

 23. Frida says:

  Alltså, jag skulle på riktigt gråta om du slutade blogga! Helt ärligt! Du är den glittrigaste, mest positiva, härligaste och mest inspirerande kvinnan ever och din blogg ger mig och tusentals andra härlig pepp och vardagslyx! Vårt liv skulle vara så mycket tråkigare utan dig och alla dina fina och kloka ord. Vi har fått sett Johanna växa upp till en vacker ung tjej och vi har fått följa er på så många resor både i världen och i livet och det vore så fantastiskt kul att få fortsätta göra det så jag håller alla tummar och tår för att du inte lägger ner. Vi älskar ju dig!!

 24. M says:

  Älskar din peppade och positiva blogg! Precis vad jag behöver när mitt eget liv är i en djup svacka. Kram till dig ❤

 25. Emma says:

  Jag förstår verkligen att bloggandet tar mycket tid och genererar lite pengar. Men vad tomt det vore om du slutade! Det finns faktiskt inte någon annan som din blogg. Det är mycket jag gillar med din blogg men framförallt är att du känns genuin, Herberts och verkligen peppar oss, som du inte känner!

  Kram

 26. Emma says:

  Generös och inte Herbert

 27. Wilhelmines says:

  Hei på deg, du MÅ ikke slutte å blogge. Du gir så mye energi i hverdagen. Har også fulgt bloggen din i mange år og den er ekte, varm og full av gode tips. Det skal noe til å følge med der ute i sosiale medier og husk at tallet på antall følgere ikke betyr noe, men det du faktisk gir til andre som så mange over her sier. Så blogga på;)) Som mange andre bloggere så har jo også snapchat tatt over mye…mange som får mange følgere der…har det det forresten? Kram Wilhelmines.

 28. Mary says:

  Du är nästan den enda bloggen jag läser, de i toppen har blivit så tråkigt ytliga tycker jag.. För min del måste du absolut inte blogga varje dag, det måste ju funka med ditt liv och dina åtaganden. Även om du inte har flest följare så tror jag att du har de trognaste. Att jämföra sig med de i toppen är ingen idé, din krets läser ändå inte dem har jag en känsla av så de är inte ens konkurrenter till dig. Du är bäst! Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *