FESTLIGT GOD DESSERT…!

Allmänt

God tisdag mina kära bloggvänner! 

Så blev det höst på riktigt ute och jag är så tacksam över att jag både fick hjälp att ta in solsängen igår och att jag satte upp ljusslingor! Nu hoppas jag bara att Rusta har packat upp sitt ljus system “Glänsa” så att jag får fixat belysningen på terrassen också. De skulle göra jul där i veckan så ska köra förbi senare idag och checka. Fingers crossed! för allt man får gjort nu innan snön gör sin entré är guld värt !

Det blir dagens tips: att strössla ljusslingor över buskar, träd och staket i hagen så att du får njuta glittret de sprider i höst och vintermörkret. Det gör så otroligt stor skillnad! 🙂

 

…och på tal om att göra entré ! Jag kommer inte över hur vacker entrén till slottet i Oslo var i samband med ett festmiddag. Så otroligt fräscht och smakfullt.  Så här borde den se ut varje dag!

 

Och veckan innan Johanna reste så var det firande varje dag! och så här såg det ut då jag dukade upp till middag på hennes födelsedag. Paketet var lite speciellt…

 

..för det vi beställt till henne kom inte fram i tid, så jag köpte en annan sak som en  “symbol” för det h0n egentligen skulle få…  Så då jag kom upp till Luleå så väntade den väska vi köpt här, trodde jag, till jag öppnade paketet och ser att den saknas?!?  Oh my, lång historia kort: Jag fick helt AMAZING service hos Zadig & Voltaire butiken på Eger i Oslo och idag är JiG och hämtar väskan så att han kan ta med sig den till Luleå och jag kan posta den till Johanna….

 

Såg att ni undrat vad vi bjöd på på J´s 17-års fest?  Inte middag!  Istället så hämtade vi pizzor från en favorit pizzeria i våra hoods också hade Johanna fixat iordning de finaste, godaste mest inbjudande desserter!  Hon bakade allt själv! utom de rosa macarons, de köpte vi hos Sebastian Bruno. 

 

Och cake pops köpte vi på Arlanda och sen har J doppat de i smällt choklad + dekorerat de med strössel…  Hon knöt även ett silkesband runt pinnarna som dekor. 

 

 

Önskar dig en fantastisk tisdag fylld av positiv energi! 🙂

 P.S. Livet kom mellan här men jag fortsätter att uppdatera förra inlägget senare idag. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

42
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *