Festligt med fredag!

You go girls!

Glad fredag mina vänner!

Oj, vad det regnar idag så Hunter stövlarna åkte på och jag fick lufta mitt nya rosa paraply då vi åkte och lämnade Johanna på dagis.  Och nu sitter jag på mitt kontor med massor av tända ljus (ja, det är mörkt ute) och tänker på det här med vett & etikett.  Jag var nämligen  förbi matbutiken och handlade lite på morgon och damen framför mig hade en fylld kundvagn, medan jag stod med produkter i handen, och då vänder hon sig om till mig och säger “varsågod!  gå före du!”. Tänk om fler var så omtänksamma! vad härligt det vore.

En annan enkel sak är det här med att hälsa på varandra. Då jag jobbade på Mc.Donalds (var ca 17 år då) så lärde jag mig att vi alltid skulle hälsa med varandras namn. Så jag sa alltid “Hej Maria!” till hon som hette Maria osv. DET är en enkel bra sak att ha med sig i livet tycker jag för det låter så trevligt och välkomnande ! (och för mig som alltid har haft svårt att lära mig namn på folk så är det perfekt träning 😉

Dags för styling & frukost här nu så jag önskar dig en FAB fredag!!

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Festligt med fredag!”

 1. Casaofmia says:

  Detsamma till dig, en riktigt trevlig fredag!

 2. Pethra says:

  Men det är väl så, what goes around comes around, är man tillmötesgående och vänligt inställd själv så får man samma bemötande tillbaka.

  Hoppas ni får en toppendag! 🙂

  Kram

 3. Casaofmia-
  Tusen tack! HAPPY fredag! 🙂

  Pethra-
  Visst är det så! önskar att fler tänkte på det för att gå in i en butik där ingen tittar upp och hälsar inspirerar inte direkt till shopping… Önskar dig en festlig fredag! Kram! 🙂

 4. Hanna says:

  Det där med namn stämmer väldigt bra, jag har ofta tänkt på det, att folk som säger ens namn i konversationer – ex “Vad tycker du Hanna/ Hanna, jag…” osv – är så trevliga; man får alltså ett väldigt positivt intryck av den personen.
  Ha en härlig fredag “trots” regn! Kram

 5. Hanna-
  Jag håller med dig! 🙂 Önskar dig en underbar weekend! Kram! 🙂

 6. Mingar says:

  Oj, vad rätt du har om “vett och etikett”. Tänk om fler tänkte som du – vad trevlig världen skulle vara..

  Ha en riktigt go helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *