Hello lill-lördag!

Happy onsdagsmorgon sweeties!

Någon mer än jag som är helt i drömlandet då väckarklockan ringer men som glömt vad man drömt sekunden efter man slagit av alarmet? Märkligt det där…. !

Jag körde Johanna till dagis i ett grått väder, det regnar inte, men regnet hänger i luften så idag får vi kanske lufta våra Hunter?  Det är dagar som dessa som jag längtar xtra mycket till vårt andra hem. Vi har rest till Thailand den här tiden de senaste åren så jag tror min kropp egentligen är inställd på värme och sol nu och att det är orsaken till att jag inte känner mig helt på topp?  Ska pigga upp mig med dessert efter frukosten, jo det ska jag minsann ! utan det minsta dåligt samvete. En “gilleboll” från Sverige får det bli. Hur gott som helst! och är det lill lördag så är det 😉

Tisdag runt kl.15.30. Mina fixade ögonbryn ska få ett helt eget inlägg senare.

Jag önskar dig en s p r u d l a n d e dag! (som min fina bloggläsare Lena brukar skriva till mig). Njut dagen och fånga möjligheterna.  Och du, lyxa till dagen med dessert ! Because your worh it!

LoVe!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Hello lill-lördag!”

 1. Reidun says:

  Ja, sol og varme hadde vært bra, og det kommer visst til uka!!!Ha en fin lille lørdag med litt dessert!!!

 2. fru Svensson says:

  Ha en underbar dag du också 😉

 3. Miss West says:

  Ibland önskar jag att jag glömde vad jag drömt – har drömt helknas i två nätter. Första natten drömde jag att Paris Hilton och jag var ute o shoppade ihop, andra natten att min föredetta tog en rakapparat och började raka av mitt långa hår mitt på huvudet – då vaknade jag med panik.

  Ha en underbar dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *