Festligt.

Allmänt


Jag fick ett nytt uppdrag kvällen till ära: att servera mina trevliga grannar öl men det skummade mest bara så jag tror jag behöver ta en lektion i baren vid tillfälle 🙂

Phuket kl. 02.15, natt mot torsdag och jag somnar strax…zzzz…

Det var bra mycket folk på festen i lördags och Johanna sov sött i vagnen på slutet trots bandet som hellre spelade högt än bra 😉

Jag tycker att det är så kul att det börjat hända lite här på resorten nu och nästa happening är den söndags brunch som drar igång i mitten av april i vår restaurang.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Festligt.”

 1. Sofia 26, sthlm. says:

  det är ju helt stört att bli så exalterad över att blogga. shit vart är vi påväg egentligen. din blogg verkar styra osunt mycket över ditt liv. sorgligt. och så är du gammal, nästan 40, borde veta bättre. herregud, typ gammalkärring som får egokick av snälla kommentarer. jaja.

  och hänga i thailand i svennebanan område och umgås med massa svenskar, det är det här som gör att thailand har blivit så förstört i mina ögon. verkligen svennigt och så makalöst trist.

 2. Jeanette says:

  Sofia,

  …och ändå sitter du tydligen och följer bloggen – vilket är superpatetiskt mot bakgrund av dina kommentarer ovan. Lämna bloggen till oss andra som älskar att följa Anna-Stinas äventyr.

 3. Jenny says:

  Sofia:

  Kanske du skulle göra något annat med ditt liv då än att läsa bloggen om den stör dej så mycket!!!!Löjlig kommentar för att vara från en som är 26, låter mer som 14..Ja ja, hoppas din dag inte alltid ser ut såhär.

  Jag ääälskar bloggen, den e FAB!!!!!!!!

 4. Varför läser man en blogg som man stör sig på? Det tycker jag är "helt stört"… Anna-Stina din blogg är super!

 5. Ullis says:

  Jösses vad du passar bra i den klänningen!Supersnygg färg på dig nu när du är så brun och fin, och så litet annorlunda med klargrönt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *