Festplanering med Norah Jones.

Allmänt


Imorgon ska jag ut och köpa nya nr. av ELLE Mat & Vin. Deras cover är alltid lika snygga !

På lördag ska jag få några fabulous gäster på middag så nu sitter jag här med min FAVORIT  NorahJones i bakgrunden ( klicka på hennes namn och lyssna och NJUT! )  och tända ljus på bordet och bläddrar i några nr av ELLE Mat & Vin…   Johanna har inte hostat på flera minuter så jag njuter min egentid den stund den varar 🙂

    
Några favorit covers av de blader som ligger på mitt köksbord just nu.  Hmm… ser ni samma sak som mig…?… jag har bara valt de med desserter på framsidan 😉  (jag har sparat alla nr jag köpt)

Jag blir super inspirerad av att se alla läckra bilder men jag är tyvärr inte den som "slänger ihop" någon fancy 3-rätters så vi får väl se vad jag kommer att bjuda på?  Desserten har jag i alla fall bestämt för där har jag en favorit som är en säker vinnare 🙂   (Eftersom mina vänner läser min blogg så kan jag tyvärr inte avslöja mer detaljer om middagen men ni ska självklart få receptet på desserten på söndag för den är sååå god .)

Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta håret för att spara tid imorgonbitti och sen får jag se om det finns någon plats över till mig i stora sängen i natt? Sist jag tittade in där så låg Johanna tvärs över hela …  😉

God natt & Sov gott alla härliga ! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Festplanering med Norah Jones.”

 1. annika says:

  Hoppas du hittar på nåt gott att göra och lycka till med sänggåendet med ett barn på tvären , mysigt men jobbigt! sov gott kram 🙂

  Ps min säng va visst också upptagen hehe

 2. grombaben says:

  Takk for tipset! Jeg skal ut og reise til helgen og nyeste ELLE mat och vin skal med i vesken:) Er du ikke enig at det er litt synd vi ikke har det i NOrge? Selv om jeg ofte ser at vanlige ELLE og ELLE interiør låner mat og oppskrifter fra ELLE mat och vin… Det er nå uansett mitt favorittblad! Jeg elsker å lage mat.. har endelig fått spisebord – og det venter bare på gjester, men man er jo så himla opptatt hele tiden, haha:)

 3. Linda says:

  Jag är säker på att du fixar fram något underbart gott! Efterrätten låter spännande! Hoppas att huvudvärken har släppt och att du fick en god natts sömn!

 4. Nelly says:

  jag hittar en till likhet på framsidorna, färgerna! väldigt tjejiga och gizmolinasaktiga. : )

  kram

 5. Linalotta says:

  Jag blir alltid lika inspirerad av den tidningen! Älskar också att titta på deras vackra och genomtänkta covers.

  Hoppas du hittar nåt riktigt gott att bjuda på.

  Kram

 6. Nanna says:

  Man vill göra alldeles för mycket ur deras nummer. Särskilt det senaste…suck

 7. Kari says:

  NÅ fikk jeg lyst til å ha middagsgjester!!! Blir så altfor sjelden siden jeg jobber når andre har fri.. Men, siden det ikke finnes uløselige problemer, kommer jeg vel på hvordan jeg skal få plottet inn et selskap eller to :o)

  Ingenting er umulig..men enkelte ting trenger man litt lengre tid på å finne ut av. Håper Johanna er bedre og at dere får en fin-fin dag.

  -klem-

 8. Jenny says:

  Det var verkligen ett inspirerande omslag! Tror minsann att jag får beställa hem en sådan tidning med sambon ikväll. Ligger nämligen hemma och är sjuk och det är sååå tråkigt… Önskar dig & Johanna en bra dag och hoppas att den lilla mår bättre. Kram

 9. raghad says:

  Du är ett typiskt exempel på en mamma som vägrar inse att du inte är ung längre. Det är bara att inse och lära dig att älska den du är fast med rynkor

 10. Christina says:

  Vilka underbara omslag. Jag klickade hem en helarsprenumeration pa stort. Nu ser jag from mot forsta numret i januari. Vilken harlig inspiration.

  Tack for Din blogg Anna-Stina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *