FINBESÖK.

Gizmolina´s Closet runt kl.15.    Sessan har gjort ett SÅ fint blogginlägg om sitt besök hos mig, du hittar detHÄR.  

När jag var på väg till butiken för att packa varor så mötte jag fina Sessan i gatan så hon blev med mig upp till Gizmolina´s Closet och vi hade så mycket trevligt att prata om att det slutade med att jag blev tooook sen till AKS för att hämta J som skulle på cheerleading.  Oh my !  Men vi hann, precis ! 🙂  och det var absolut värt att det blev så hektiskt för det var sååå härligt med spontant girltalk !

Efter cheerleading och föräldramöte (vips! så är vi en del av ett lag) så körde vi rakt hem till middagsfix + läxor och plötsligt är klockan efter 23. VART tar kvällarna vägen ? Galet! och kan det verkligen stämma att det är fredag igen i morgon ?  Bäst att städa till här hemma nu så att det blir helgfint.

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “FINBESÖK.”

 1. Siri says:

  Hei hei! Håper butikken din er åpen i morgen, da kommer vi helt sikkert innom. Hilsen to damer på Oslo-tur. Ha en riktig god natt 🙂

 2. Kisses n hugs till dig alltså <3 Jag är helt imponerad över hur du hinner med ALLT alltså 🙂
  Kvittrande som en lärka även om du egentligen är hur stressad som helst… -Du borde bli stress coach 😉

  Jag gläder mig till den tok vackra blusen kommer & du -knipsa en dagens med All-Over Blouse lite pink så den kommer till sin rätt den också <3 den var helt underbar Bilderna gör inte plaggen rättvisa 😉

  Nu måste jag sova pronto, jag har ju haft en amazing dag.

  Kram & natti natti

  • gizmolina says:

   Du är fantastisk på komplimanger Sessan ! T.A.C.K. !!! nu kryddar du min fredag här utanför danssalen där jag sitter och väntar på att J ska dansa klart hip hop . Och ja, ska absolut knipsa dagens med de news som kommit in 😉 Önskar dig en FAB weekend fylld av lyckliga stunder! Puss & Kram !

 3. Rövarmamman says:

  Å vad mysigt med lite girlprat! 🙂

  Vill så gärna se din fina butik någon gång måste verkligen ta mig dit nästa gång vi far till Norge ! Hoppas du får en toppen fredag och super mysig helg! Många kramar <3

  • gizmolina says:

   Du är varmt välkommen till min butik när du är i Oslol ! 🙂 fram till dess får vi “ses” i min webshop ! Önskar dig en amazing weekend !!! Kram!

 4. Lotta says:

  Hei Anna Stina:) Så fint bildet som henger på veggen til høyre er. ( Follow your dreams) . Hva koster dette?

  Ønsker deg en flott dag:)

 5. Monica says:

  Hei Anna Stina 🙂 Kjempefornøyd nok en gang!! Fikk klærne jeg bestilte fra webshoppen din i går. Er sååå glad for at jeg gikk for den hvite Line of Oslo jakka, når den sorte var utsolgt i min størrelse. Den vet jeg vil bli mye brukt til sommeren!!! Hyggelig ord du “sender” med pakkene også!!! Du gir virkelig det lille ekstra som er såå hyggelig!!! Om du hadde hatt den nye Odd Molly rosa tunika i str 4, hadde jeg shoppet den også. Ha en strålende dag!!! Monica 🙂

  • gizmolina says:

   Du gjorde helt rätt som gick för den vita jackan och miljoner T.A.C.K. för fina ord Monica ! din feedback peppar mig ska du veta ! 🙂 Jag ska se på möjligheten att ta in tunikan i size 4 så håll utkik… ! Önskar dig en festlig fredag och en underbar weekend !!! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *