Fina kläder till slö mama…


Klänning från Marc by Marc Jacobs och jeans Acne, båda från net-a-porter. Jag hittade föresten ett par snygga jeans på Zara till slut (ni kommer kanske ihåg min jeansjakt?) men väntar på att rätt storlek förhoppningsvis kommer in imorgon.

Efter en busy day blev jag slö och orkar inte laga middag så JIG är på väg hem med kebab. Hur onyttigt och gott som helst ! 🙂

Det damp föresten ner en inbjudan till ett cocktailparty i min inbox idag så nu är den stora frågan: vad ska jag ha på mig? Hmm.. tror jag måste ta en djupdykning i min garderob i kväll och checka status.

Johanna ropar på mig hela tiden så got to go. Återkommer senare då jag säkert har ont i magen av kebaben och ångrar att jag åt den 😉

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Fina kläder till slö mama…”

 1. Anonymous says:

  Hei likar so godt oddmolly kle eg og..men veit du om dei har nettbutikk? Har dei butikk i bergen?

 2. Söt sommarklänning!

  Läste precis om ditt namnvalet för nya nätbutiken, perfekt namn! Ha en bra kväll, kraam!

 3. Anonymous says:

  hej!

  jag är en ny bloggare och har knappt någon aning o hur allting fungerar. Skulle du kunna förklara för mig hur man fixar en snygg framsida och lite hur det fungerar?

  tack!

 4. alicia says:

  hej!

  jag är en ny bloggare som knappt har en aning om hur allt fungerar. Skulle du kunna förklara för mig hur man fixar en snygg framsida och lite hur allt fungerar?

  kramar alicia

 5. Knut says:

  Hej! vilken fin outfit!!! kolla gärna in min blogg!! den handlar mest om mat och det är ju gott eller hur?

 6. Anonymous says:

  HEI!! For en nydelig kjole…den kan jeg tenke meg!! I din venn Randis kjellerstue var der private bilder på veggen bak soffaen. Det ser ikke ut som det er på lerret . Vet du om det er det eller ikke? HAr tatt en titt på nettsiden som du henviste til uten å finne svaret. Det ser ut som de er tynnere enn et lerret….?? Lykke til med ditt videre arbeid!! JEg gleder meg til å se hva du skal selge !! Ønsker deg en fin kveld og takk for all inspirasjon av hus og hjem, også klær!! Klem

 7. JOSEFINE says:

  snygga kläder!

 8. Bikthörnan says:

  Bikthörnan är en ny blogg, som fungerar som en biktstol. Där bloggare/människor skickar in ett mail med en bikt (anonymt, eller underskrivet/länk)som sedan kommer upp på bloggen, där man kan få hjälpsamma kommentarer. Bikten kan handla om vad som helst. Välkommen med din bikt. 🙂

  /Bikthörnan

 9. Anonymous says:

  Jätte bra blogg ;P!

 10. Em says:

  Gillar Jeansen, storm förtjust i ljusa slitna jeans och det finns så många fina nu i butikerna. Men själv är jag gravid i sjätte månaden så jeans köp får tyvärr vänta.

  Hoppas dina du hittade passar.

  Får jag länka till dig på min nya blogg, den handlar om familjeliv och inredning.

  Kraam

 11. Angelica says:

  nej vad längesen jag var in här 🙂 trevlgt , och vad kul med coctailparty 😉 kram

 12. Randy says:

  Åh vad snygga jeansen var, skönt att du inte kör på dom slitna från Gina som typ alla har!

 13. Jättefin klänning! Är inne i en lila-period så den skulle passa mig perfekt! 🙂

 14. hoppas du hittar nåt i garderoben till partyt babe! kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *