Fina kunder & möbler.

Allmänt

I fredags skyltade jag om och här ser ni en sneak peak av skyltfönstret.  Den fina byrån kommer från Bruka Design och ni  kan beställa alla möbler från dem i min butik. Kom innom och hämta en möbelkatalog om du är intresserad!

Jag trodde jag skulle hinna packa upp alla news och få bort alla fula kartonger innan jag öppnade butiken igår men tiden går ju aldrig så fort som på morgonen så det blev inte riktigt som jag tänkt mig…  Men solen strålade och jag kände mig så lycklig över alla härliga kunder som kom på besök så då spelade plötsligt mitt lilla kaos ingen större roll. Här är några av de kunder (och bloggläsare) som tittade in hos mig igår:

Tina & friends, jag är så glad över att ni kom innom mig på er jente-dag. Hoppas att ni koste er massor på er (barnfria) shoppingtur !

Finaste Iréne, jag är så glad över att jag fick träffa dig. Tack för ett riktigt trevligt samtal!

Också har jag en varm hälsning till en av mina bloggläsare  i Finland: Eeva! Jag blev så glad då en av mina kunder berättade att du följer mig varje dag. Tack! Önskar dig en underbar vårvinter!  🙂

Nu har vi precis ätit middag här hemma och lilla J sitter och tecknar. Ska mysa på en stund till innan det är läggning. Det är något speciellt med söndagar….så himla soft & skön dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Fina kunder & möbler.”

 1. Josefine A says:

  Hej Fina du!
  Jag undrar vad de underbara små färgglada necessärerna kostar med texten Feed me with chocolate. Har du två stycken?

  Du kan väl höra av dig. Skulle behöva en till mig och en till svägerskan =)

  Tack för en underbar blogg! Kram Josefine

  • gizmolina says:

   Tack för fina ord ! 🙂 De underbara necessärerna kostar 200 nok / st och ja, jag har 2 st men sen börjar de ta slut… Så – mejla mig på gizmolinas@hotmail.com om du vill shoppa ! Önskar dig en amazing vecka! Kram! 🙂

 2. Du ser ut och ha fått det riktigt fint!
  Mer bilder från butiken,tack 😉

  Hoppas också få besöka dig någon dag :)!

  Tess

  • gizmolina says:

   Lovar att fota och visa fler bilder snart ! Ska bara tapetsera väggen först 😉 Hoppas att vi ses i butiken en dag ! Kram ! 🙂

 3. Cecilie says:

  Hei!
  Ser at du har fått inn mye lekkert. Kunne godt tenkt meg en eller fler av den toalettvesken. Så morsom! Kommer definitivt innom til uken. Når holder du åpent?
  Klem Cecilie

  • gizmolina says:

   Toalettväskan är bara den finaste ! 🙂 I veckan har jag öppet torsdag 12 -17, fredag kl. 12-17, lördag kl. 12 – 16. Välkommen !!! Klem ! 🙂 P.S jag har inte så många toalettväskor kvar så mejla mig gärna om jag ska hålla av en till dig! gizmolinas@hotmail.com Klem ! 🙂

 4. Reidun says:

  Så fin utstilling du har og så mye fint som det ser ut til å være i butikken….blir spennende å se….du har jo så god smak!!!

 5. Emõke says:

  Den lampan är så otroligt söt!!! Så synd att man inte bor i Oslo, hade så gärna besökt dig och din fina butik! När jag åker dit ska jag definitivt kika in!

  Han en fin söndagskväll!

  • gizmolina says:

   Ja visst blir man kär i lampan? Tror att en sån får flytta in på Johannas rum snart…. 😉 Du är varmt välkommen till min butik nästa gång du är i Oslo ! Önskar dig en magisk uke ! Klem ! 🙂

 6. LIFE by TESS says:

  Gillar din glada skyltning och kitschiga Rice skarpt!

 7. Kristine says:

  Kjempefint utstillingsvindu:)
  Fargerikt og inspirerende!!
  Koselig med bakst i en skål 🙂

  Synd jeg bor på Vestlandet, men kanskje jeg titter innom i juli når vi er på ferie:)

  Kristine:)

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Det känns härligt med färg nu ! Du är varmt välkommen att titta inom mig då du är i Oslo. Klem ! 🙂

 8. Hestia says:

  Jeg elsker fargene i butikken og at alt er så gjennomført. Veldig Gizmolina. Neste gang jeg er i Oslo kommer jeg plutselig flagrende innom…
  Håper du får en fantastisk uke!

  -klem/kram-

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Hoppas verkligen att du kommer innom en dag så att jag får hälsa på dig ! Blir alltid lika glad då du skriver kommentarer till mig ska du veta ! Önskar dig en magisk vecka ! Kram ! 🙂

 9. Johanna says:

  Hej! Här har du en annan finländsk bloggläsare 🙂 det är så roligt att följa med din blogg och ta del av dina solstrålar du ger oss varje dag. Ha det så bra!

 10. tina says:

  hei A.S! Ja takk vi koste oss masse på jentelørdagen! Uten barn på shopping og lunsj! Masse fint i butikken din! Morro med bilde av oss på bloggen:o) Kommer innom en annen gang vi er i byen… Ha det så fint så lenge! Klem Tina:o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *