Fina vänner förgyller livet!


Camilla är en nära vän till mig som jag är lyckligt lottad över att ha i mitt liv. Vi lunchade på Etoile bar på toppen av Grand Hotel. (i bakgrunden skymtar Johanna, vi skulle precis gå hem då bilden togs och hon håller på att somna…zzz.., 2 min senare sov hon )

Shit! jag skrev precis hela det här inlägget men så kom jag åt fel tangent och vips! så var A L L T borta… Ja, ja bara att börja om från början 😉

ÄNTLIGEN sover min skatt. Jag har inte fått gå en meter från hennes sida på hela kvällen för hennes näsa & ögon har runnit non-stop. Hon vaknade snuvig på morgon men sen var hon pigg då vi åkte iväg till city men så, i kväll så slog förkylningen till ordentligt och hon har mest bara varit ledsen… stackars lilla hjärta…  Nu håller jag tummarna för att hon sover sig frisk i natt .

Idag var jag & Johanna down-town och mötte upp mina fina vänner Camilla & Jonas som var på Oslo-besök (de bor i Stockholm). Det var såååå mysigt att ses för vi hade inte setts sedan februari -09 nere i Phuket.


Johanna var pigg & glad under lunchen. Nästan lite FÖR pigg faktiskt för hon gick lite bananas med kuddar…  😉  Här sitter hon i alla fall stilla och dricker kakao som hon kallar det, på svenska: varm choklad. Jag visste inte ens att hon tycker om det? Men plötsligt beställde hon in det själv (!) och drack och sa att hon tyckte det var gott ! 🙂 Hon sa att hon brukar dricka det på dagis.


Själv beställde jag in denna fantastiska räksmörgås + ett glas vitt. Lovely ! 🙂


Världens finaste människor som betyder mycket för mig. Önskar såå att vi bodde närmare varandra så att vi kunde ses oftare. (TACK för idag underbara vänner! You made my day ! Kramar 🙂

Nu mina kära bloggisar ska jag n j u t a egentid och slappa i soffan. Tror jag ska se några episoder av The Hills, eller kanske någon av alla dvd´s som jag shoppade i Phuket? Fast å andra sidan så spelar det nog ingen roll vad jag väljer eftersom jag säkert kommer att somna 😉  för jag har också blivit lite förkyld, men bara liiite som tur är !

Hoppas att du har en riktigt BRA lördag! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Fina vänner förgyller livet!”

 1. Maria says:

  Åhhh Vet du! Där ni var idag.. Det såg ut som det stället där Carrie träffade Ryssens ex för middag då hon va i Paris!! Kolla in de avsnittet så ser du! Carrie is the one:) Längtar till filmen 🙂

 2. Hej fina du! Du är en sån frisk fläkt, din blogg når sitt mål! Feel-good-oas – oh yes! 🙂 Hoppas ni har en bra söndag hemma hos er.

  Kramar Sandie!

  🙂

 3. Men stackars lilla söta Johanna, jag hoppas att hon känner sig bättre idag.
  Härlig lunch ni ser ut att ha haft, räkor är bäst! Ha en härlig och avkopplande söndag. KRAM

 4. Tindra says:

  Skönt att kunna ta sig ett glas vitt bara så där, jag ör ju alltid bil då jag ska någonstans….:)

  Är Johanna så förkyld blir det nog svårt att sova bort på bara en natt,en förjylning som dragit igång brukar ju behöva "gå igenom alla stadier" så att säga.

 5. Hestia says:

  Håper dere har en fin søndag

  -klem-

 6. Maria från Luleå says:

  Vilken härlig räkmacka!! 🙂 Och att vara med goda vänner är det bästa som finns!!Hoppas Johanna är piggare idag!
  Ha en skön söndag,kram

 7. Maria K says:

  Lite SF feeling, tillbringade lördagskvällen med Micke och Nettan, de hälsar kramkram

 8. Sandie! says:

  mumsmumsmumsmums

 9. Idha says:

  Måste bara tipsa om ctrl+z (=ångra). Funkar oftast om man råkar komma åt fel knappar så texten försvinner 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *