Finalen i Melodifestivalen !

Allmänt


Se så coolt de hade lyst upp Globen i lördags. Jag fotograferade från taxin i farten…

Nu ska jag ä n t l i g e n visa er bilderna från lördagens final av den svenska Melodifestivalen i Globen i Stockholm. Jag mixar bilder som jag tagit med bilder som min vän Jonas tagit och så här skriver Jonas om vår kväll på sin blogg:

Anna-Stina och jag har en tradition som är nästan lika gammal som julen. Vi ser delfinalerna, hon i Oslo, jag i Stockholm och smsar flitigt kommentarer om alla inlägg. Hon har en blogg där hon skrivit om det och tydligen så har Svenska Spel läst detta och tyckte det var dags att se festivalen på riktigt. Tack! Det är längesen vi två var ut tillsammans men jag vet vart detta kommer sluta. Jag kommer inte skriva ett ord om det i morgon. What happens in champangerus stays there…

Det var fantastiskt KUL att få gå på finalen tillsammans och så här såg vår kväll ut:


Vi startade med att möta upp Emma från SvenskaSpel som hade med sig våra biljetter. (Tusen miljoner TACK SvenskaSpel & SchlagerBingo för ett trevligt samarbete!). Sen gick vi raka vägen in i festen…

Det var så kul att möta upp vinnaren i min blogg-tävling: Emma. Hon var en riktig solstråle och vi hade en super trevlig kväll i Globen. Tyvärr hade hennes kille blivit sjuk så hon hade med sig en söt kompis istället. (Tusen TACK för en festlig kväll fina du och TACK för de söta presenterna. Så otroligt snällt av dig och Johanna blev jätte glad ! Kram! 🙂

Emma har gjort ett jättefint inlägg från kvällen på sin blogg som du kan se HÄR .Stämningen i Globen var magisk och vi hade en fabulous kväll trots att vi satt så långt bak att all på scen såg ut som små prickar och att vi tycker att fel låt vann. Om du inte har hört vinnar låten så kan du göra det HÄR !

Jag & Jonas avslutade kvällen med ett besök på Kolingsborg tillsammans med ett par vänner till Jonas och en sak är säker: jag gillar verkligen gay-clubar!

God champagne, Shirley Clamps & Nanne Grönwall på scen (så ska schlager låta!!) och massa dans (tack för det Anders!).

Nu ser jag fram emot Eurovision Song Contest här i Oslo i maj! 🙂  men då ska jag sitta hemma i soffan och titta (tror jag i alla fall…). Ska du gå på finalen?

Bäst jag hoppar i säng nu, jag är way på övertid 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Finalen i Melodifestivalen !”

  1. Lily says:

    Hvorfor så mange norske flagg??

    Kjolen din er fantastisk 🙂 sett den i en aprikosfarge også som jeg godt kunne tenkt meg selv.

  2. Det var verkligen grym stämning i Globen i lördags 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *