Finaste höstdagen!

Allmänt

168397-1235
Mitt hjärta nu då hon sitter här på köksgolvet och myser. Här ser ni föresten mönstret på den andra Pappelina mattan ganska bra också.

Å, vilken härlig tur vi har haft! Mitt hjärta har sovit i vagnen i ca 2 timmar och jag gick en lång prommis hela vägen ner till Steen & Strøm m.fl. butiker för att göra lite "research" inför mitt prosjekt och jag är super nöjd med det jag fick gjort.

Sånna här vackra höstdagar är de finaste dagarna på hela året tycker jag så det gäller att njuta dem! Tror därför att vi snart ska gå ut igen.

Men först  ska vi äta lite och leka lite 🙂

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Finaste höstdagen!”

 1. Hege says:

  Hei, så fin blogg du har! Jeg har nettopp oppdaget den, og det ble et herlig gjensyn med deg og “Gizmo-ånden” som jeg har savnet siden butikken stengte. Jeg var en av mange kunder som elsket å ta turen forbi da jeg bodde i nabolaget for å bare titte eller få den fantastiske service du alltid gav. Det er koselig å se de flotte bildene av datteren din, jeg husker jo godt at magen din vokste stadig sist sommer. Min mage vokser også nå, og jeg så den fine babykurven dere hadde til Johanna- hvor får man kjøpt en slik en? Og med tanke på Gizmo dessverre ikke finnes lenger, hvor har de det beste tilbudet av Bruka-varer? Det er ennå 3 mnd til babyen kommer, men det er jo lov å drømme seg litt bort i både babyklær og babymøbler ;-). Fortsett med den fine bloggen, og lykke til med alt hva du gjør!

 2. Sofia says:

  Hej,
  Jag bara älskar din blogg.. läser den säkert 10 gånger om dagen =) Tänkte fråga om man kunde köpa mattorna från någon hemsida ? Har för mig att du har lagt ut nån sån men kommer inte ihåg.. Tycker dom är super fina! =)
  Kram Sofia

 3. Lissan says:

  Superfin matta!!!

 4. Marie says:

  Jättesöt!
  Hur gammal är hon.
  Jag har en liten kille på 1 år och en liten större på 2 år! och de är oxå jättesöta!

 5. AnnaStina says:

  Hege-
  Ååå så fantastiskt KUL att du, som Gizmo kund, hittat till min blogg! Nu blev jag riktigt glad! 🙂 Jag saknar alla er som var innom min butik.. Så gissa om jag längtar till den dagen då jag förhoppningsvis kommer att öppna på nytt igen i någon form! 🙂 Mitt hjärta måste bara bli lite större först 🙂 Den underbara korgen som min prinsessa sov i första tiden har jag shoppat på “Fru Lyng” och den kan jag verkligen rekommendera! Den korgen har jag använt hur mycket som helst också är den ju bara den finaste!! 🙂 Tyvärr så finns det ingen butik som selger samma Bruka sortiment som jag gjorde. Det konstaterade jag själv senast idag då jag var på jakt efter några Bruka ting. R.O.O.M. har en del men inte mycket, den som har mest är nog faktiskt Hilmers Hus. Sen har de en del på Traktøren också men absolut inte så mycket som jag hade. Jag måste erkänna att jag – som kund – kan sakna min butik galet mycket..! För det finns ingen annan som selger de ting jag hade så ja, vi kan se fram emot min “nyöppning” en gång i framtiden… ! 😉 Så spännande att du ska ha barn! Vet du om det är en prins eller prinsessa? Jag förstår absolut att du drömmer dig bort bland allt utstyr etc för det är ju bara så underbart att shoppa sånt! 🙂 Mitt bästa klädtips till den lilla är bodys frå Petit Bateau! Min sessa “bodde” i dem första tiden och hon har fortfarande hur många sånna som helst. De är helt super! 🙂 Hoppas verkligen att vi ses här på bloggen snart igen! Och stort LYCKA TILL med den lilla i magen! Barn är mirakel! Kram 🙂
  Sofia-
  Å, så underbart härligt att höra att du läser min blogg ofta! 🙂 Tack! 🙂 De fina mattorna har en egen hemsida http://www.pappelina.se Om du kontaktar företaget så kan de helt säkert informera dig om eventuell nett butik som selger deras produkter.! Mattorna är jätte, jätte fina! Kram! 🙂
  Tobias-
  Thanx! 🙂
  Lissan-
  Tack så mycket! 🙂
  Marie-
  Tack snälla du! 🙂 Min lilla sessa blev 1 år den 21 augusti så hon är ca 13 månader nu. Kram! 🙂

 6. oil crisis says:

  Hi visit that site abour peak oil Bye Bye

 7. Ohh very much thanks admin

 8. How do you hold an Adventist youth service?

 9. sohbet says:

  Great! Thanks for post

 10. I would like to regards for the work you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well. I loved your style I will register for your feed please keep posting!

 11. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 12. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 13. good quality post thanks

 14. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Check my website turk ko.

 15. home page says:

  Hi admin, commenters as well as everyone else !!! The site is utterly fantastic! All kinds of good data and motivation, each of which all of us require! Keep ’em coming… you all perform such a great job at such Ideas… cannot explain to you how much I, for one love all you do!

 16. i had to write here, cheap proscar, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]cheap proscar[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription cheap proscar, 17364,

 17. ohpawjeaf says:

  C28k4A jomfekbjpnka, [url=http://xvgdzmghowwy.com/]xvgdzmghowwy[/url], [link=http://cqcaxbbjsfqo.com/]cqcaxbbjsfqo[/link], http://ckvnzevwwibq.com/

 18. I managed to have a quick chat with Jozzz, buy xanax online, jjaj,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *