Fixardag.

Allmänt


Kata Noi beach igår. Kolla in hur vågorna har format beachen… Detta är den tydligaste skillnaden mot högsäsong, det att beachen nästan inte existerar i lågsäsong och man får heller inte bada. Såg en mann som gick ut i havet igår och badvakten han visslade som en galning för att få in honom. Undervattens strömmarna på den här tiden av året är livsfarliga

Phuket kl. 15.30, torsdag em, VARMT, +35 grader & SOL!

Nu har vi gjort något så ovanligt som att luncha här hemma på vår egen veranda och jag har t.o.m. lagat maten. Känner mig helnöjd för det inte direkt vanligt att jag får ett sånt "infall" 🙂 Det blev pasta med basilikasås och korv i.  Enkelt och gott!

Eftersom hemresan närmar sig med stormsteg så ska vi strax iväg och fixa en hel del ärenen så jag återkommer senare.

Och i kväll får vi ju föresten inte missa Charlotte!! Jag håller alla tummar jag har för henne för hon förtjänar verkligen en finalplats.! Hon är ett proffs!

Happy torsdag!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Fixardag.”

 1. Lisa says:

  Hej!

  Jag minns inte om jag lämnat någon kommentar tidigare men jag tyckte det var dags just idag! =) Jag vill bara berätta om en "märklig känsla" jag alltid får genom dina texter, inte märklig i negativ bemärkelse, för jag har länge funderat på vem jag associerar till när du skriver. Det känns liksom precis som något nån i min närhet skulle kunna skriva/göra och nu har jag kommit på vem det är! Min mamma! =) Ni har precis samma entusiasm och styrka! Och snacka om att det är DU som är en superkvinna! Resa så länge och långt, stundvis ensam, med en såpass liten dotter och hela tiden se till att "vardagen" i semestern blir till det bästa! En eloge!

  Kram på er och njut de sista dagarna!

  PS. Kan du inte lägga in en videosnutt på Johanna någong gång? Det vore så roligt att få se henne "live" och höra hur gulligt hon pratar osv! DS.

 2. Mia says:

  Hej !Tjejen ser fram emot att du kommer hem så vi kan mysa på kafe, odeon mm men førstår att thailand blir svårt att læmna. Klem till dig och lill tjejen.

 3. karro says:

  haft en bra dag? 😀

  kram

 4. Heja Charlotte!! Hon är definitivt värd en finalplats. Söt bild på Johanna förresten. 😉

 5. Stijnalina says:

  Fy vad härligt, minns när jag var med min syster och hennes son till Mallorca, de lever i en helt annan värld de där underbaringarna!

 6. Sofie says:

  Oj, vad läskigt! :O

  /s

 7. Kimbell says:

  Åh, sicken en söt bild! Och du har en väldigt fin blogg.

 8. Grattis på födelsedagen!

 9. stina says:

  aaw va söt bild!

  jaa jag håller oxå tummarna på charlotte ikväll hehe:)

 10. Katta says:

  Charlotte är verkligen ett proffs! Blir såå spännande ikväll =) Ha en fortsatt mysig kväll där borta… /Katta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *