Fler höst-shopping-tips.

Allmänt


Bogstadevien igår runt kl.16.45. J´s kofta kommer från Benetton, jeans H&M och på fötterna: nya höst skor. Dagens handväska: en påse från Meny, barn har festliga idéer ibland 😉

Jag ar inte kommit mig till duschen ännu men strax så 😉  Först vill jag bjuda er på några fler höst-shopping-tips till de små skatterna och dagens tips är: Benetton! I höst har jag hittat såå mycket fina barnkläder, till bra priser där. Det började med att jag shoppade en del i Köpenhamn och sen har jag fortsatt här hemma.


Kofta, bomulls topp med lång ärm och sött tryck och sköna cord / manchester byxor med resår i livet (me like!). Allt matchar och allt kommer från Benetton.

Höst skor ska också shoppas den här tiden på året och igår kunde jag inte hålla mig längre… vi gick till Pom D´api och köpte de skor som J har på sig på intro-sidan i magasinet Kamille Mor & Barn.


Super fina höst stövlar med resår på sidorna som gör dem extra behagliga. Skorna har lite guld-skimmer i sig och jag hade gärna haft ett par likadana själv 😉

Nu: back to work!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Fler höst-shopping-tips.”

 1. Camilla says:

  Thank you for the TIP!

 2. Anonymous says:

  Fina kläder på en mycket fin och söt liten flicka!

 3. Förra gången när jag skulle besöka Benetton i Gallerian (här i Sthlm) så hade de stängt igen ?!

  KRAM!

 4. Mycket fina kläder å annat =)

 5. Frida says:

  Åh så mysiga bilder! Bra tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *