FLER JULKALENDERTIPS!

Allmänt Julen 2017 Julklappstips!

Den här bilden har ni sett förut men jag lägger upp den på nytt, som en reminder! för den här lilla advents-choklad-kalendern är ju bara världens sötaste (och om du ska skicka någon i posten så är det läge att göra det nu!). Och mobilcoveret kryddar Johannas telefon om dagen (hon fick den i fredagspresent) och den där nyckelringen, den har jag själv på hemnyckeln just nu. Alla dessa ting är perfekta kalender gaver! 

Så där ja, då har jag ätit! i 4 timmar … ha, ha. Nejdå, jag har hunnit göra annat också, men hur som helst – nu är jag klar för att köra på med fler julkalendertips till söta små girls!  Och, jag såg precis att ni önskar att jag ska lägga upp bilderna som jag var tvungen att radera i förra inlägget på nytt så, jag fixar det i kväll då J har lagt sig. Blir runt kl.21 tänker jag.  Och fram till dess så kör jag på med de mer röda/vita/gröna tipsen! Kom precis på att det egentligen är mest kläder vi kör i de färgerna (allt annat är som ni såg roooosa), som en kul grej i december.  Och alla dessa ting passar perfekt att ge som adventskalender presenter!  speciellt för er som ger 1 gave varje advent för då kan en present för 100 kr vara helt ok! 🙂

Hur söt är inte den här tröjan? Jag hittade den hos Lindex, kostar bara 99kr (!), därifrån kommer även de mysiga sockarna. Tomte halsbandet kommer från H&M och de coola brillerna (till selfies / julmiddagar…) hittade jag hos Accessorize i Oslo.

Den här tröjan hittade Johanna själv på H&M häromdagen. “mamma, den här är perfekt nu inför julen!” sa hon, och visst är den det!  Hon har matchat den med jeans. Super fint!  (den kommer från avdelningen Devided) och en fin väska är alltid en hit! (den här har jag shoppat i Hong Kong). Rosetten är de från Jojo Siwa (we love them!) som jag nämde nu finns hos Accessorize + Toy´s R Us. Och julkalendern, den kommer från Glitter (innehåller make-up , hår-ting och smycken…).

Alltså Zara… den här coola tröjan med bling paljetter hittade jag hos dem i Oslo (kostar bara 99kr) och guld-glitter-tightsen kommer från H&M.  Hårdiademet är från Accessorize och de söta glittriga rådjurs hårspännena hittade jag i Oslo.

 

Då fick ni några outfit-till-kids-tips som jag hoppas att ni gillar! Jag älskar att köra en julig tröja till kjolar / skjørt, jeans och tights på Johanna om dagen. Man blir glad av dessa tröjor och detaljer! Kom på att jag har några till plagg att visa så ska ta och fota fler tips till er annan dag snart!  Och nu pågår playdate här, sen ska vi girls sticka ut och köpa lite mer julpynt till J´s rum. Vi går verkligen all in i år eftersom vi ska fira vår första jul hemma. Love it!

Nu njuter vi fortsättningen på dagen och laddar för kvällens Bonde Söker Fru som verkar bli riktigt, riktigt dramatisk, oj, oj, fick verkligen en av bönderna dambesök på rummet redan FÖRSTA natten?? man tror ju inte sina egna öron!!! Ha, ha. så ja, detta måste ju ses! kl.20. TV4. Don´t miss it! 😉

Kategori: Allmänt, Julen 2017, Julklappstips! | 4 Comments

4 responses to “FLER JULKALENDERTIPS!”

 1. Johanna says:

  Kommenterar nästan aldrig här! Men läser dagligen och jag älskar verkligen din blogg!! Så inspirerande bilder och text, man blir glad 😀 Så fint hem har ni också! Har läst din blogg i många år.

 2. Lena says:

  Kan inte finnas mer att handla!

 3. elin says:

  Bonde søker fru i Sverige er tydeligvis mer spennende enn den norske varianten “jakten på kjærligheten”! Her er det overskrifter om deltakerne kysser 😉
  Ha en fin advent, har også begynt å pynte litt.

 4. Lena says:

  Tack för fina och trevliga tips 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *