OUR DINNER WITH DREAM.

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon girls! 

Mitt humör åkte rakt ner i källaren på morgon så jag tar och piggar upp mig med att köra på med pics från vår härliga Thailandsemester här på bloggen. Det hjälper helt säkert! 🙂

De första åren vi bodde nere i Phuket så umgicks Johanna massor med en söt thaivän men av olika orsaker så har de inte haft möjlighet att ses på flera år men J har aldrig slutat att prata om henne. Så – när vi vare nere i jul så var hennes lycka total då de äntligen sågs igen!  De startade med att gå på ZOO och sen mötte jag upp dem för middag + Swensen´s för att fira att hennes vän fyllde år den dagen. Det kändes så fint att vi fick ge henne en riktigt festlig dag i present.

Alltså den här klänningen har hängt med mig såååå många år. Den är det perfekta dra-på-shopping-i-phuket plagget. Och sandlerna är ju de finaste men jag är rädd för att de går i graven nästa gång jag kommer ner…totalt utslitna.. måste försöka få tag i ett likt par! 

Söta vänner från väldigt olika delar av världen.

Johanna hade med sig presenter  från Norge.

Och hennes söta lillasyster med det vackra namnet Dream fick också en leksak.

Det är så fint att se hur de klarar att kommunicera så bra, Johanna och hennes vän, trots att de inte talar samma språk men de kan lite engelska båda två och det funkar perfekt.  Johanna lär sig föresten aldrig så mycket engelska som då vi är i Phuket. Det berikar verkligen livet att resa och möta andra kulturer!

Med det önskar jag dig den bästa dagen! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “OUR DINNER WITH DREAM.”

 1. Sophie says:

  Skickar massa värme och omtanke till dig och tackar för en glittrande blogg jag läser dagligen!

 2. Lena says:

  Så kul att de fann varandra igen!! Härliga bilder. Saknar Thailand nu när det är kallt här hemma.
  Hoppas inte det var något trist som hände på morgonen 🙁
  Allt gott till dig – läser din fina blogg dagligen och njuuuuuter av dina trevliga, positiva och glada inlägg. Tack för det.
  /Lena

  • gizmolina says:

   Ja men visst saknar man Thailand? Jag lever på hoppet att jag snart ligger där nere på stranden i en skön solstol igen… Speciellt idag då min dag hade en mindre festlig start… Och tusen 1000 tack Lena för peppande feedback! Jag tar till mig allt du skriver och är så glad över att du följer mig!

   Önskar dig den bästa veckan! Kram! 🙂

 3. C says:

  Du skriver så kryptiskt, men verkar verkligen inte må tipptopp i livet 🙁
  Hoppas att du förändrar det som behöver förändras och tillåter dig att bryta ihop ibland.
  Kram från trogen bloggläsare!

  • gizmolina says:

   Jag vet, jag är kryptisk.. . för det passar inte att berätta allt men jag kan inte undvika att berätta att det är något som tynger mig eftersom bloggen trots allt är en del av mig… Så – jag hoppas verkligen att jag klarar att förändra min situasjon väldigt snart. Tack för omtanken!

   Njut din torsdag! Kram! 🙂

 4. Elisabeth says:

  Kjære deg. Takk for en herlig blogg med masse feelgood og inspirasjon! Håper du tar vare på deg selv, og gjør det du kan gjøre for at livet ditt skal være slik du ønsker.. Livet kan virkelig by på noen motbakker, men plutselig kan det være fantastisk igjen!!

  Styrkeklemmer til deg <3

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för din fina kommentar och för styrkekramarna Elisabeth! Ja, livet är verkligen inte lätt alla gånger … och jag håller tummarna för att det snart vänder…

   Önskar dig en fantastisk torsdag! Klem! 🙂

 5. Anna says:

  Vänskap och kärlek är verkligen ett språk man inte behöver ord för att kunna förstå! Härligt <3
  Vad tråkigt att du inte fick någon bra start idag, Hoppas din dag får ett bättre avslut än början..!

  • gizmolina says:

   Helt sant Anna! och det är fantastiskt att få se det så tydligt med Johanna och hennes vän när de leker. Min dag var tyvärr inte den bästa men det är snart en ny dag med nya möjligheter och det ser jag verkligen fram emot !

   Njut din vecka! Kram! 🙂

 6. Mona says:

  Hoppas DIN dag slutar bättre!
  Tack för din ärliga och vackra blogg.
  KRAMAR

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. Mona! 🙂 din fantastiska feedback lyser upp min kväll här.

   Önskar dig en magisk vecka! Kram!

 7. Elin says:

  Kjære deg! Håper du snart kan legge de leie tingene bak deg og bare ha det bra. Her har vi oppussingskaos, men vi er friske og har det fint ellers, så da får det heller være litt rot… Skulle forresten gjerne hatt butikken din nå, har lyst på møbler fra bruka design 🙂
  Stor klem!

  • gizmolina says:

   Det hoppas verkligen jag också Elin! och så underbart att höra att min butik är saknad… det värmer ska du veta ! Oppussningskaos är alltid jobbigt men tänk så fantastiskt gøy då allt är klart ! Jag önskar dig stort lycka till !!!

   Önskar dig dagar fyllda av lyckliga stunder! Klem !:)

 8. Så fint! Visst är det underbart att kunna resa med barnen och låta dem uppleva andra kulturer.

  Jag har bott utomlands vid flera tillfällen och det har berikat mitt liv enormt.

  Må så gott fina du!

  • gizmolina says:

   Ja det är verkligen underbart att resa med barn! Johanna växer på varje gång vi är iväg. Och jag förstår att det har berikat ditt liv att bo utomlands !

   Ta tillvara dagarna och njut ögonblicken! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *