Flest magasiner vinner…

Allmänt

Mina senast köp till samlingen.

Det känns som att jag är med i tävlingen “flest magasiner vinner…” för vårt hem svämmar nästan (bokstavligt talat) över av magasiner eftersom jag inte fixar att kasta dem… (trots påtryckningar från JIG) för jag hämtar sååå mycket inspirasjon från dem… Men nu har jag kommit till en punkt då jag inte har något val, några magasiner måste utska bara bläddra igenom dem först och riva ur några sidor… 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Flest magasiner vinner…”

  1. Johanna says:

    Jag KAN inte slænga mina magasin (som framfør allt præglas av utlændska interiørmagasin). Jag ska faktiskt ta mina favoritframsidor och rama in dem i office. Då gør jag i varje fall något “trevligt” av dem. 🙂

  2. Ida & Nike says:

    Då VINNER nog DU AS! haha, älskar att du är så passionerad i det du gillar!

    HAPPY Söndag

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *