FLOWER POWER.

11006462_10152704425675796_9016938394693357624_n

Hemma på vår gata i stan runt kl.14.  Johannas jacka kommer från Lindex (förra året), tights + topp Benetton , stövlar Viking, rosett Livly (hm, den syns inte…) och finaste ryggsäcken från Potterybarn Kids.

Varje dag när vi går till & från skolan så passerar vi denna otroligt vackra blomsterbutik. Jag köper nästan aldrig blommor här (eftersom priset är så mycket högre än hos tex Mester Grønn) men just nu så har jag big cravings på de där vackra eukalyptus träden som skymtar på bilden eller skymtar och skymtar… de syns visst inte alls! Anyway,  de vore amazing ute på terrassen….  Får kanske önska mig de av påskharen? 😉

Vi girls kom föresten precis hem från en liten handletur (+ att vi skjussade JIG till flygtåget) myskläderna åkte precis på och nu ska jag bara snitta tulpanerna, sprätta en påse ostbågar och korka upp bubbles innan jag landar i sjeselongen vid sidan om hjärtat. Åh vad underbart skönt det är med fredagkväll! L.o.v.e. it!!!  Och jag håller som vanligt tummarna för Mr.Faaaaaabulous Jonas i kväll.  Vem är din favorit i Let´s Dance?  (det går på svenska TV4)

Önskar dig världens bästa fredagsmys!  🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “FLOWER POWER.”

 1. Solveig says:

  Mina favoriter är Marie och Alex!!
  Ha en trevlig helg

  • gizmolina says:

   Så kul! De är mina favoriter också rent dansmässigt, sen tycker jag att Jonas är så härligt fabulous att han kryddar hela programmet och därför håller jag på honom (också).

   Happy söndag! Kram! 🙂

 2. Kristine says:

  Ønsker deg en super flott kveld. Herlig med fredag og kveld 🙂
  Blomsterbutikken så helt fantastisk ut, men holder med deg mht pris.

  Nyt kvelden 🙂
  Klem K 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Kristine! 🙂 Ja den blomsterbutiken är otroligt vacker men som sagt, priset gör att jag mest fönstershoppar där och det är ju härligt det också.. 😉

   Önskar dig en lovely söndag! Stor klem!

 3. Ditte says:

  Här gäller det ju dans, så Marie är den stora favoriten och Alex. Jonash är nog bra på mycket, men dansen är inte direkt hans starkaste sida trots ett härligt engagemang.

  • gizmolina says:

   Jag håller med dig 100%! Marie och Alex är favoriter här också för de dansar ju helt fantastiskt BRA!!! 🙂 Men, jag gillar Jonas för att han är så fabulous och kryddar programmet med sin härliga energi. Sen måste jag säga att han tyvärr blev lite för pinsamt dålig dansmässigt i fredags eftersom de andra gjort sånna stora framsteg dansmässigt så ja, nu får han skärpa till sig ! 😉

   Önskar dig en magisk söndag Ditte! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *