TORSDAGSINTERVJU.

19243163_10154540651720796_6293632428152945881_o

Dagens härliga flowershopping. Önskar att alla var till mig men några ska bli buketter till fina fröknar på morgondagens skolavslutning.

Jag tänkte att jag skulle göra en ny torsdagsintervju idag. Med Johanna! så, jag satte igång med stor entusiasm men jag insåg ganska snabbt att svaren blev så korta att den inte blev så där jätte spännande direkt… ha, ha. Men här är den i alla fall. Så lovar jag att intervjun nästa torsdag blir betydligt bättre! 😉

Hej Johanna! får du sommarlov i morgon? Hur känns det? Berätta!

Det känns bra…

Vad längtar du mest till att göra i sommar?

Att jag ska till Thailand och att jag fyller år.  För första gången så kommer Elsa (en av J´s bästa vänner) till Thailand och det blir jättekul!

Vad är det bästa med sommaren?

Att man kan bada. och att jag fyller år. Att jag och mina vänner kan gå runt och spionera  (de älskar att leka spioner) och att äta glass,  bada med Mirjam & Hedda, sen hoppas jag att jag får en stor TV och slajm lim, också ska jag gå på Dance Camp veckan efter skolan slutar (nästa vecka), min kompis Vincent kommer på besök, jag ska kanske ut med båten på havet, jag ska kanske går på stan och kanske jag går och shoppar väldigt mycket i Thailand.  Sen vill jag ha en studsmatta och en ny säng.

Ha, ha. Okej, det låter som en toppensommar!  Ha det så kul! & glad sommar! 

Hej då!  (sa hon väldigt less, med tyngden på då… också gick hon och lekte med sina vänner som satt med på intervjun).

Kan jag föresten få ta en selfie med dig? 

Nej.

Ha, ha. det var den intervjun. Bättre lycka nästa gång som sagt. 🙂

19095320_10154539685325796_2547220972202026712_o

Alltså har ni sett så fin väska?!? Jag ä.l.s.k.a.r. den!!!  Hade beställt den av en tjej strax utanför Oslo för en tid sedan (hon målar efter ditt val av färg) och nu, i måndags, så körde jag och hämtade den och den blev precis så fin som jag hoppats på.  ASJ = Anna-Stina Johansson.  Åh den kommer att förgylla hela min sommar och idag invigde jag den då jag var ute på min shopping. 

19238012_10154539616340796_706357036815575618_o

Men alltså vilket snurr det blev då jag skulle iväg och fixa nytt pass idag…  Jag bokade tid kl. 15.50 tidigare idag och då jag körde dit 15.40, och parkerade rakt utanför polishuset 3 min senare så tänkte jag på hur otroligt smidigt det är att bo i en så liten stad. Så med ett smil gick jag in och väntade på min tur…  Men vad händer?  Jo, då jag ska betala för mig (man gör det först av allt, de sätter inte igång arbetet med nya passet för pengarna är dragna från kortet) så upptäcker jag att jag har g.l.ö.m.t. plånboken hemma ! och – de stängde kl.16 och nu snackar vi att klockan är 15.55…. Åh den stressen!  Så – det var bara att köra hem igen (som en biltjuv…) men tror du jag hittade plånboken hemma? Eh neeej… för var låg den?  I b.i.l.e.n. !!!  Men hur trött blir man? Ha, ha.  Så – snabbt tillbak igen och typ kl. 16.10 så var nytt pass beställt och jag var hemma igen.  Mitt pass går egentligen inte ut förren i oktober men för att få resa in i Thailand så måste du ha ett pass som är giltigt minst 6 månader fram i tiden, så därför… 

Nu ska göra iordning en liten surprise till min älskade lilla J inför skolavslutningen i morgon + att jag ska piffa klart presenten till fröken.  Åh det kommer att bli så fint i kyrkan…  Jag gleder mig stort !!  Och du, ser du min tumnagel på bilden ovanför?  Jag hade nagelfix i Oslo i lördags och nu kör jag utan akryl, så det är mina egna naglar med shellac.  Love it!

Godnattkram!

Kategori: Allmänt, torsdagsintervju | 4 Comments

4 responses to “TORSDAGSINTERVJU.”

 1. Viktoria says:

  Så fantastiskt fin väska! Låter som en toppen sommar för din lilla höna . Har hon nån sida där man kan köpa väskorna?

 2. Anna says:

  Haha! Fin intervju. Sådana svar får jag också av mina barn! 😉 Och vilken härligt somrig väska. Hoppas ni får en fin dag idag!

 3. elin says:

  Flotte negler i perfekt lengde. Har aldri skjønt hvordan de med kjempelange negler jobber og gjør husarbeid 🙂
  Håper skoleavslutningen blir fin. God sommerferie!

 4. Lulebo says:

  Har ni aldrig funderat på att vara hemma en sommar, svensk sommar är ju så kort men ack så underbar. Och istället tillbringa en längre tid i Thailand under vintern? Till exempel hela vårterminen. Det finns ju svenska skolor lite överallt där borta. Hade jag pengar och möjlighet hade jag inte tvekat en sekund! Lycka till på skolavslutningen Johanna. Den bästa dagen i en barns liv ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *