FLOWERSHOPPING DELUXE.

14708159_10153890680535796_7722352000443655078_n

Jag i ett nötskal…

Gooodmorgon kära bloggvänner! 

Torsdag it is och att det redan är den 20:e är ett mysterium om du frågar mig. Bara 10 dagar till 31:a oktober och halloween! Åh som vi längtar! Speciellt nu efter att jag kom hem med SÅ mycket coola halloween ting från Los Angeles. De kan verkligen sin sak over there… men så har de ju också firat denna spooky högtid så mycket längre än oss.  Hur som helst – 10 dagar kvar, på 11:e dagen smäller det så, i dag ska jag och min lilla vampyr pynta Casa Gizmolina med fladdermöss, pumpor, spindlar och annat läskigt….

Men inget är nog lika läskigt som det pågående USA valet. Oh my! såg du debatten i natt? Jag spelade in den så ska se den senare men har inte kunnat hålla mig från att se klipp på nyheterna. Hur ska detta sluta undrar man ju verkligen?  Ett slut som jag därmot verkligen gillade var slutet  på The Bachelorette som jag satt uppe och såg på ALLT för sent igår kväll. Som jag grät! fast jag sen länge vetat vem hon skulle välja…  Och hon valde SÅ rätt om du frågar mig. Men nu vågar jag inte skriva mer om det för alla episoder har kanske inte visats i Norge ännu?!  Anyway – jag blev uppe allt för sent men fördelen med det är att jag nog är i fas med tiden nu. Tror jag. Skönt! 🙂

14731179_10153890678750796_1350841207999326627_n

Gårdagens flowershopping tog av lite efter min vackra bild från The Ivy. Plötsligt köpte jag ett fång roser i underbar färgmix! Jag som aldrig köper roser… Snacka om att inspirera sig själv. Ha, ha!

14681574_10153890676300796_4172754198779429015_n

 Och gårdagens outfit bjöd på en mix av Oslo & L.A. shopping: min fluffiga super sköna pälsjacka + jeans kommer från Zara,  Nike skorna och Michael Kors väskan blev med mig hem från L.A.  Och jaaa – det är ett litet kaos där inne i ljusgården. Ska styra upp det idag.

Nej men om jag kanske skulle ta och äta en pizza till frukost?! Hur galet som helst. Men – jag har inte kommit mig iväg på ordentlig matshopping sedan jag kom hem (det var mycket roligare att köpa blommor…) så kylskåpet gapar tomt och jag orkar inte sticka ut till butiken nu så: pizza it is. Men det kan man ju nästan se som en varm smörgås, eller hur?

Önskar dig en fantastisk dag fylld av positiv energi! 🙂

P.S Tack för att ni fick mig att känna mig så välkommen tillbaka till bloggen igen igår. Det värmde mitt hjärta enormt! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “FLOWERSHOPPING DELUXE.”

 1. Pia says:

  Kul att se att du kan ha andra skor nu, grattis foten!

  Ha en bra dag bland alla blommor. Ang blommor så köpte vi lyxrosor från ICA höga fina tror det var 15 st och de stod i 2 veckor, tala om tur.

  • gizmolina says:

   Åh ja, äntligen lyckades jag få på mig något annat än Birkenstock! För 1:a gången faktiskt! Är tyvärr fortfarande svullen på vänster fot där jag fick frakturen så – var inte helt lätt med shoe shopping i L.A…. fick knappt på mig några skor… Och sen den lösa stortånageln på den andra foten. Herregud – mina fötter ser i.n.t.e. ut! Ha, ha.

   Och WOW vilken fantastisk kvalitet dina roser hade! Mina tycker jag redan ser lite trötta ut… så blir nog inte 2 veckor på dem…!

   Önskar dig den allra bästa dagen Pia! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Jackan är underbar. Väskan likaså. Vilka blommor! Wow…. Såg lite av debatten på nyheterna i morse. Man undrar ju verkligen hur det slutar det här. Nåväl, ha en fin dag bästa du. Hoppas att vänsterfoten blir bra snart 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för underbart glittrig feedback Lena! 🙂 Men ja, alltså HUR ska detta USA val sluta? det är ju helt galskap det som pågår…! Önskar någon kunde stoppa spektaklet och ta in ett wildcard , som i Idol. För det kan väl ändå inte vara på riktigt att Trump kan bli president? Oh my… Och tack snälla du för omtanken ang. min fot. Den är fortfarande svullen så hoppas den snart återgår till det normala.

   Njut din torsdag och fyll den med glädje! Kram! 🙂

 3. Marita says:

  Vilka ljuvliga blommor! ÅÅÅÅå fantastisk väska du shoppat, finns den månne på nätet, har du något namn på den? Jag blev förälskad!!!! Ha en fin dag söta. Kram

  • gizmolina says:

   Men åh så kul att du gillar min väska! Jag älskar den! 🙂 och det som är så kul är att den ingår i en exklusiv USA kollektion som inte säljs i Europa. Men – den kanske finns att köpa online? Checka!!! kollektionen heter Brooklyn. Håller tummarna för att du lyckas få tag i den!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin dag Marita! & happy shopping! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *