FLYTTA TILL BERGNÄSET?

Goood söndag mina fina bloggvänner! 

Solen strålar och jag tror aldrig att jag har uppskattat en sovmorgon så mycket som just idag. Att jag sen vaknade kl. 06 är en annan historia (min nya vakna tid) men bara känslan av att inte behöva skynda upp är ju inget annat än magi.  Och igår, precis som jag misstänkte, så somnade jag i princip så fort som jag satte mig i soffan…zzz… så innan slutresultatet presenterades var jag redan på väg i säng… Tur jag har min J som väcker mig ! annars hade soffan blivit min nya säng… zzz…

Och då är klockan plötsligt 19.30 och vi kom precis hem från basket. Vi girls möttes upp på arenan för J hade dansträning innan också åt vi middag tillsammans med mamma och Hans och shit vilken stämning det var på arenan i kväll. Den kokade!!! och jag hade nästan glömt att det är så här det var i finalspel före pandemin. Det var Luleå Basket, damlaget, som spelade 3:e finalmatchen och eftersom det var en “vinna eller försvinna” match så var det extra kul att de vann så om de vinner borta på onsdag så kan de ta SM-guld hemma på fredag och det vore ju inget annat än SUCCÉ !

Nu har J en del skoljobb (slutspurten av sista termnien i grundskolan är ett faktum) och jag sitter och drömmer om att flytta in min pappas hus.. Nej men alltså det huset har blivit sååå fantastiskt super fint efter att vi tömt och jag stylat upp det. Huset har fått ett helt annat liv och ljuset… nej men alltså det är helt UNIKT! Sen finns det fungerande öppen spis och balkong på sovrummet vilket är 2 av de saker som jag kan sakna i vårt hus.  Hade jag haft ett gäng miljoner över på kontot så hade det inte varit någon tvekan. Då hade jag köpt huset på studs, renoverat det, och njutit mina dagar där !!! 🙂

 

Önskar dig en riktigt mysig kväll och en GOD natt !

Sweet dreams!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

36
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *