FLYTTAR UT…!

Allmänt

 

God tisdag mina kära bloggvänner! 

Jag befinner mig verkligen i en bubbla… för jag står mitt i ett stort prosjekt: att tömma det kontor som vi har haft de senaste åren.  Så jag organiserar, packar ihop, städar också körde saker fram och tillbaka mellan kontoret – hemma till väldigt sent i går kväll och alltså hjälp! vad det blåste i natt! jag trodde att bilen skulle flyga av vägen och att taket på huset skulle lyfta… oh my… Så därför extra härligt att få vakna till vindstilla och SOL idag!

Och nu står jag med en fot på väg ut genom dörren igen så jag ber om ursäkt för kort inlägg. Livet händer.

 

En epok i livet är snart över… jag har verkligen älskat detta kontor! men då vi inte längre tillbringar lika mycket tid i Luleå så flyttar vi nu ut…  Det var därför jag passade på att köra en Pop Up i lokalen, som en grand finale! 

 

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

47
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FLYTTAR UT…!”

  1. H says:

    JIG hjälper i vanlig ordning inte till? Gissar att din bror åker på det… Förstod aldrig business caset med att öppna popup med jul/nyårsgrejer 1 dag före jul…

    • elisabeth says:

      Åh herregud vilken tråkig och missunnsam kommentar. Om man inte har något snällt att säga är det bättre att hålla tyst 🙂 Läs en annan blogg som gör dig glad istället!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *