Flyttkartong ner, vinglas upp… !

Allmänt

Runt kl.21.30 kom vi hem med ett gäng påsar efter en walk till Mc.D. + ICA + gamla lägenheten. Om det inte var lite väl mycket att bära ? Jo, typ….  fick stoppa 100 gånger på vägen och massera händerna 😉 

Herregud vad jag n.j.u.t.e.r. av att vara på plats i vårt nya hem. Jag ä.l.s.k.a.r. det!  🙂  Här är så klart ett totalt kaos men jag har tänt massor med ljus på köksbordet, har en stor bukett med rosa (nyutslagna) pioner vid sidan om mig och jag har ställt ner dagens sista flyttkartong och har istället lyft ett kallt glas vitt så jag tänker inte ens på flyttkaoset.  Utanför fönstret ser jag bara mängder av gröna träd och en vacker fontän. Godis för ögat ! och jag som har behov för att se långt / ha plats omkring mig känner att jag blir en mer harmonisk, kreativ & energifylld människa av att bo så här. Tänk så stor roll boendet kan spela! för mig är det enormt viktigt att bo där jag trivs och direkt jag såg annonsen på detta hem så kände jag att detta var rätt för mig !

Ska ta och njuta av lugnet en stund till och sen är det dags att packa upp allt som jag senaste dygnen packat ner.  It´s a boooring job but somone has to do it 😉 och det blir grymt skönt då allt är på plats!

P.S lite småjobbigt att jag precis upptäckte att min sköna mysuniform + underbara Ugg tofflor är kvar i gamla lägenheten… hade kunnat betala dyrt för att få hit dem nu… 😉

KrAm!

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Flyttkartong ner, vinglas upp… !”

 1. sunniva says:

  Hei! Grattis med nytt hjem:) følger spent med på bloggen din. Håper du legger ut masse bilder av ny leilighet snart. Kos deg, og ha en trivelig helg!

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Kommer absolut att blogga pics från vårt nya hem snart. Promise ! Önskar dig en amazing weekend ! Klem !

 2. Girle says:

  Låter helt fab Anna-Stina! Längtar tills jag får fullkomligt kära ner mig i vårt nästa hem. Må ni trivas fantastiskt bra i ert nya boende!

  • gizmolina says:

   Thanx ! 🙂 Ja, jag kan verkligen rekommendera att hitta ett hem att kära ner sig i för det är en fantastisk känsla ! Happy weekend ! Kram !

 3. Anna Stina!jag önskar Er all lycka till med ert nya boende du som har så fin smak kommer säkert att göra detta till ett drömboende,men ta det vackert så du inte sliter ut dig lugn lugn ta hjälp om du behöver det är värt vartenda öra tänk på dig och lilla Johannna vet att Jig reser mycket kram från en gammal tant

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för omtänksamma ord ! ska faktiskt droppa att packa upp i kväll och gå och sova istället…zzz… Önska dig en fantastisk helg ! Kram ! 🙂

 4. Thea says:

  Gratulerer med ny bolig! Blir så spennende å se bilder. Ser ut som dere fortsatt bor i byen:) Liker bloggen din veldig godt og håper på den del interiør innlegg fremover. Stå på videre – du er super!!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord! de passade bra som lördags-pepp nu då jag är lite trött… ! 🙂 Och ja, vi bor fortsatt i byen, trivs så bra med det. Önskar dig en fantastisk dag ! och lovar att det kommer interiør inlägg nu då hemmet ska inredas. Klem !

 5. Kristine says:

  GRATULERER med nytt hjem:)
  Ser ut som dere har funnet en flott leilight.
  Elsker interiørbilder 🙂

  Masse lykke til:)
  Nyt lørdagen – sola skinner 🙂

  Klem Kristine

 6. Reidun says:

  Gtatulerer igjen med ny leilighet.Blir spennende å følge din innredning..blir nok flott med din gode smak..Å ja det har utrolig mye å si at man trives der man bor….ha en fin dag!!

 7. Cathrine says:

  Gratulerer så mye med nytt hjem 🙂

  Klem

 8. Men åhh så härligt! GRATTIS 🙂 Då kan vi verkligen se fram emot fina bilder på nya hemmet så småningom. Det ser onekligen väldigt fint ut det lilla vi fått se. Nyfikenheten har vuxit 😉
  Hoppas du får en fin lördag nu, vi har vår flytt framför oss än 🙂 kraaaam

 9. G.R.A.T.T.I.S till nya lyan, ska bli så spännande att få se bilder 🙂
  Kram och lycka till i flyttkaoset

 10. fru Svensson says:

  Härligt att ni har “hittat hem”
  Kommer bli vackert som en dröm när du är klar 😉

 11. Fridatjejen says:

  Helknäppt men jag känner mig som ett barn på julafton över er flytt! Det nya boendet låter fantastiskt fint och jag ser verkligen fram emot att få se det här i bloggen framöver! 🙂

 12. Linnéa says:

  Grattis till nya lägenheten!!
  Vet precis vad du menar – hemmet ska vara en vacker och harmonisk oas där man kopplar av och hämtar energi. Och det verkar det som att ni hittat. Vad härligt! Glädjer mig till dina inspirerande pics 🙂

  kram och trevlig helg

 13. Titti says:

  Låter som ett HÄRLIGT boende…..vi bor i lägenhet men har balkong och uteplats….jag tycker om blommor så det finns det en hel del av!!
  Kram Titti

 14. Viv says:

  Hei fineste!

  Ser herlig ut!! Kos dere masse i nytt hjem!!!

  Har sendt deg en mail – bare så du vet 🙂

  Ha en strålende dag! Vet jo at det er strålende sol i butikken din selv om det regner på utsiden 🙂

  Klem klem

 15. Wow, det låter som någothelt fantastiskt ni flyttar till. Jag ser fram mot när du bjuder in oss till “Casa Gizmolina”. Jag måste säga att du verkligen lyckats bra med att hålla en hemlis… eller så har jag bara varit mer förvirrad än vanligt och missat denna happening, förrän nu i dagarna.
  Jag kan inte annat än önska dig och familjen det varmaste Lycka till med nya hemmet. Jag antar att det är i närområdet kring J´s skola och där hennes kompisar bor. Åh, vad spännande och roligt att få bo en er och fixa med allt inredande. Kanske du får till den där härliga klädkammaren med inramade påsar och annat fint…
  Glöm inte bort att inte jobba i hjäl dig bara.
  Kram
  Lena

 16. susan says:

  Gratulerer så mye med hus. Er det på samme sted dere har bodd tidligere? Gleder meg til å se bilder.

 17. Kristin says:

  Grattis till nya hemmet, ser fram emot att få se pics 🙂 Är det fontänen jag tror det är, inte långt ifrån B&M Briskeby?? Ha en strålande kväll!

 18. Jennifer says:

  Det låter så härligt! Du gör helt rätt i att ta en paus med ett glas vin :). Må så gott! Kram Jennifer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *