FÖDELSEDAGSFIRANDE!

Hellooo sweeties! 

Här sa det bara *POFF* så var dagen (nästan) över för jag har haft en familjebrunsj här för att fira både min kära bror och vår älskade fluffiga Gizella som båda fyller år just precis idag. Lite lustigt egentligen att de fyller samma dag… och nu kom jag på att min vän Camilla också fyller år idag så STORT grattis till också kära vännen (som jag träffar allt för sällan… men hoppas att du läser här!).  Hur som helst – min bror fick önska tid för firandet och vilken mat som skulle stå på bordet och det resulterade i att mamma, Hans och bror ringde på dörren kl. 13.30 och då dukade jag fram en enkel och härlig brunsj med allt gott som Johan önskat sig: köttbullar, prinskorv, lax, äggröra etc…  Och sen blev det 2 tårtor, båda hans favoriter: en klassisk prinsesstårta + en jordgubbstårta så nu mina vänner är jag sååå mätt att det inte känns som att jag behöver äta något mer på flera dagar. Ha, ha.

Och nyss cyklade J iväg till sin dans. Solen strålar så det passade perfekt! och jag ska passa på att diska & städa undan dagens festligheter när hon är borta så att vi kan chilla framför Modern Family när hon är hemma igen. Det blir en perfekt avslutning på helgen! 🙂

 

Alla firanden börjar med att jag sticker ut och shoppar ballong! Och den här gången så blev det en som sjunger Happy Birthday sången när man slår på den. Så kul ! och den passade min bror helt perfekt för han är alltid precis lika glad som den här ballongen!

Och efter gårdagens ballongshopping så sladdade jag förbi Lagerhaus och de hade till min stora glädje fått in lite nytt nu inför skolavslutningar / examen / studenter etc. och den kollektionen passade dagens firande perfekt !

Dagens brunsjgäng. Och visst blir allt festligare med ballonger?! och hattar, man får inte glömma partyhattar!

Och ja, jag fick vara med på ett hörn jag också! ha, ha. Helt osminkad, opiffad och o-ombytt, som alltid när vi ska ha gäster… oh my.. jag lär mig visst aldrig att vara ute i god tid… (tidsoptimist deluxe…).

Min brors favorit dryck är Coca Cola och dagen till ära så hade jag köpt såna där lyxiga glasflaskor (som colan alltid smakar bäst i…) också blev det bubbel till de som ville ha det…

Och så här dukade jag till födelsedagsbarnet! som är 3 år yngre än mig. Medaljen hängde jag runt hans hals och alltså hur fin är inte den där presentpåsen? Love it!

Mamma & Hans.


En av dagens 2 tårtor och den som jag slängt ihop själv. Maräng + grädde + jordgubbar är alltid en vinnare!

 

Bäst att jag diskar undan nu innan J kommer hem igen!

Och du, jag kör den HÄR grymma nya låten på repeat har hemma just nu, looove KYGO!!!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FÖDELSEDAGSFIRANDE!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Du är bästa värdinnan så fantastiskt fint! Stor kram

    • Åh men tusen miljoner TACK för världens finaste komplimang Viktoria! Nu blev jag sååå GLAD!! 🙂

      Önskar dig en magisk start på Maj! Stor kram tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *