ABOUT YESTERDAY…!

Allmänt Duknings tips Fest tips! Johannas 13´th birthday Johannas födelsedag

Happy sunday sweeties! 

Här smattrar regnet mot fönstren, J har besök av en kompis en trappa upp och jag sitter och njuter ute i ljusgården efter en lång skön sovmorgon och en riktigt soft förmiddag.  Åh som jag älskar att det är söndag idag och vi bara kan chilla heeela dagen lång. Efter en maxad vecka med massor av nya möten, födelsedagsfirande och skolstart så passar det 100% perfekt!!!

Och igår så firade vi vår älskade Johanna Alexandra tillsammans med närmaste familjen. Först hade vi pappa och hans fru Inger här på en härligt trevlig lunch och sen kom mamma, Hans och min kära bror hit på middag kl.19.  Johanna fick SÅ fina presenter och  det blev en riktigt fin & festlig dag med extra allt! 🙂

 

Vi älskar lama´s så den här ballongen passade perfekt som dekor och sitterballonger är alltid en bra idé till födelsedagsfiranden. 

Jag dukade upp i ljusgården och enligt tradition så fick rosa snitt hortensia förgylla bordet.  

Den fina giraff vasen shoppade jag i Oslo och de fina små partyhattarna kommer från Meri Meri. Yay ballongen har jag haft på “lager” länge, köpte den för nåt år sen hos Urban Outfitters.

Vår älskade fluffiga Gizella har tyvärr en ovana att vara på bordet… så hon låg där och följde med på allt vi gjorde…  De fina korten till Johanna hittade jag i Oslo (La super babe hittar du hos Åpent Hus på Vinderen).

Dagens huvudperson i finaste kjolen / skjørtet från Åpent Hus på Vinderen i Oslo. (just nu på -50% rabatt! löp & köp!).

 

Nu ska jag mysa vidare här så jag önskar dig en riktigt, riktigt skön söndag fylld av feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Duknings tips, Fest tips!, Johannas 13´th birthday, Johannas födelsedag | 2 Comments

2 responses to “ABOUT YESTERDAY…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Wow så fantastiskt fint! Du är verkligen drottningen över dukningar och festligheter, så himla festligt och fint. Bara bilderna får en att känna sån fest känsla, måste varit magiskt att få slå sig ner vid det bordet. Roligt att fira och ta tillvara på stunderna! Stor kram

    • Åh nu gjorde du verkligen min dag Viktoria! Tusen 1000 miljoner TACK för den finaste feedback och de finaste ord! Jag blir rörd, glad och väldigt smickrad… ! 🙂 Att få duka upp inför att fira det värdefullaste jag har i mitt liv: Johanna, är det absolut bästa jag vet. Årets höjdpunkt!

      Önskar dig en magisk start på veckan! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *