FÖDELSEDAGSPRESENT TIPS!

Allmänt Gavetips / presenttips! Wrapping

Good söndag mina kära vänner!

Äntligen har det slutat att snöa! Nej men alltså det läge att gå ut och skotta terrassen idag – igen! – för så mycket snö har det kommit de senaste dagarna så just ju så känns det mer som att vi är på väg mot jullov än mot sommarlov. Så galet!!! Ha, ha. Och igår gick vi iväg i snöslasket till Luleå Energi Arena och åt middag + såg BC Luleås 2:a kvartsfinal mot Jämtland men hur den matchen gick ska vi inte prata om… Men – vi hade oavsett en riktigt trevlig eftermiddag! Sen var vi hemma igen runt kl.18 och kvällen bjöd bl.a. på Let´s Dance och hjälp vilken hög kvalitet det är på alla som är kvar nu! Och såå trist att Kayyo fick lämna, hon var en favorit hos oss så tyckte så synd om henne.

Och idag är det basket – igen! Nej men alltså det här blir veckans 5:e match så ni som följer mig på instagram börjar nog misstänka att jag lägger upp samma story om och om igen men det är olika! och jag har en känsla av att det blir ännu fler till veckan. Crazy! Ha, ha.

Något det däremot var länge sen jag gjorde var att visa er tips på födelsedags presenter / wrapping!  Så nu ska du få se hur paketet som jag skickade iväg häromdagen till den finaste 7-åringen jag känner såg ut med hopp om att det kan inspirera! 🙂

 

Häromdagen postade jag ett paket till en av våra bästa vänner i Oslo och eftersom jag älskar att fixa med presenter så tar en sån här sak flera dagar för mig för det är viktigt för mig att det är en “röd tråd” i paketet som gör att allt hänger ihop och matchar, från kort till wrapping till gaver… För det ska var en harmoni för ögat då paketet öppnas.  Också kryddar jag alltid med något gott som går att äta, som här tex så blev det en chokladmedalj och Dinosaur kex + att jag la ner ett par stretchiga ödlor som en extra present utan wrapping så att den som öppnar paket direkt ser något kul ! 

Och ingen födelsedag / bursdag utan ballonger om jag får välja! Så självklart blåste jag upp ballonger som jag la ner i pakken. När man blåser upp de väldigt lite så fixar de transporten och hur kul blir det inte att det ramlar ut ballonger då man öppnar? Det blir alla glada av!  (ballongerna kommer från Lagerhaus).  Sen klippte jag ut siffran 7 från ett glitterark från Panduro och limmade fast den på paketet och pimpade även med silverstjärnor (stickers).

Och självklart så kryddar jag paketet med silkespapper. Det ger en festlig känsla och gör det lilla extra. (jag lägger även silkespapper som ett “täcke” över presenterna innan jag stänger igen kartongen). Och ett fint grattiskort är alltid pricken över i! (det här hittade jag hos Åhléns) och kortet ska självklart ligga högst upp så att mottagaren av paketet kan läsa det före presenterna öppnas (tänk på att hoppa över kuvertet när kortet är fint!).  Och – här ser du att jag knöt ett grönt presentband runt förpackningen på de stretchiga ödlorna som ett alternativ till att slå in de i presentpapper. 

Och nu kanske några av er är nyfikna på vad som gömmer sig i paketen?  Well, en super snabb liten båt som kör blixtsnabbt i badkaren / poolen i sommar (från Lekia), en radiostyrd dinosaur (super fin! hittade den hos Åhléns) och ett blått coolt badskum (även det från Åhléns). Det är ju verkligen inte lätt med presenter till killar så hoppas att det här kan inspirera er som har födelsedagar i sikte!

Åh nu fick jag precis sms med bilder av när paketet öppnas! Vilken tajming! Alltså glädjen över att få se att man gör någon glad… det är verkligen den bästa känslan som finns!

Nu tar vi tillvara den sista söndagen i april 2021 och fyller den med härlig feelgood & skön avkoppling!

Önskar dig bästa dagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

74
Kategori: Allmänt, Gavetips / presenttips!, Wrapping | 3 Comments

3 responses to “FÖDELSEDAGSPRESENT TIPS!”

 1. Lena says:

  Vilken lycka och fröjd att få presenter av dig! Så otroligt fint du gör.

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner T.A.CK. för de finaste ord Lena! Nu gjorde du verkligen dag här ska du veta! 🙂

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin vecka fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. Johanna says:

  Wow!
  Mer tips och bilder på vackra paket. Du gör så fint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *