FOKUS PÅ POSITIV ENERGI!

Allmänt

Goood fredag mina vänner! 

Det är dags för veckans 2:a frisörbesök för mig idag, alldeles strax, så tittar in till er i farten… Ja, det blev 2 besök p.g.a. att jag missade det jag hade inbokat då jag testade positivt så – fick dela upp ett besök i 2 för att få ihop det så igår tog vi ur mina extensions och idag ska vi slinga mitt egna hår + sätta i nya så det blir många timmar i stolen något jag just nu känner mig mindre pepp på måste jag säga men det ska bli väldigt, väldigt skönt när det är gjort.

Och fredag it is och fredagskänslan är ju verkligen den allra bästa!  Så jag önskar dig en extra festlig dag fylld av positiv energi och härligt lyckliga stunder! Kom i håg att bara du är du och det är din super kraft! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

44
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “FOKUS PÅ POSITIV ENERGI!”

  1. Madde says:

    Du som brukar ha koll på norska Melodi Grand Prix, vad tycker du om årets vinnare? Kan vara ett av de märkligaste kostymerna om du frågar mig…. men sånt brukar ju gå hem ute i Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *