FOKUS PÅ POSITIVA TANKAR!

Glad Trettondagsafton mina kära vänner! 

Här var det verkligen tidernas snöstorm igår och jag kan inte minnas att jag sett så mycket snö i Oslo som på morgon då jag skulle ut med bilen och köra J till skolan. Oh my,  snön rasade in i våra Ugg´s så vi saknade våra Moon Boots som är kvar uppe i norr och det är tur att jag är van vid extrema plogvallar från Luleå så jag gasade max och vi tog oss tack och lov igenom… Men vi frågade oss verkligen vad vi gör här i snökaoset när vi skulle kunna leva livet i Thailand istället?!? En känsla vi kan ha eftersom vårt hem finns både här och där…

 Men nu är vi här och då gäller det att se läget från den ljusa positiva sidan! Så idag ska jag bl.a. packa upp, köpa hem fräscha snitt blommor och vecko styla håret.  Också ska vi förbereda för besök i morgon!

Önskar dig en riktigt fin dag!  Och jag önskar alla er hemma i Sverige en riktigt festlig Trettondagsafton! (denna högtid firas inte i Norge så vanlig vecka här).

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

♥♥♥

49
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FOKUS PÅ POSITIVA TANKAR!”

  1. Elin says:

    Ja, idag er det ille i Oslo. Er glad jeg bare har 10 minutters gange til jobb og slipper å bruke bilen 🙂

  2. Eva Forsberg says:

    Vad roligt att du är tillbaka på bloggen, jag har saknat dig! //Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *