FOKUSERA FRAMÅT, INTE BAKÅT.

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon sweeties!

Tänk om jag glömt att ställa väckarklockan och vaknat typ kl.10? Vilken kris det vore nu då Johanna går i skolan men då hon gick i barnehagen så spelade sånt ingen som helst roll. Tiderna förändras verkligen och dagarna flyger fram i ett rasande tempo så det är viktigt att stanna upp ibland och ge sig själv tid till eftertanke. Själv fastnade jag i tankar då jag såg reklamen för Heron City som rullar på svenska TV4 på morgon. Jag blev erbjuden jobb som marknadschef där precis då jag mött min norska kärlek så jag valde att tacka nej, och flyttade en stund senare till Oslo, men tänk om jag tackat ja? och blivit kvar i Stockholm? Undrar hur mitt liv hade sett ut då idag….?  Hmmm….det kommer jag aldrig att veta.  Och därför gäller det att hålla fokus framåt i livet i stället för bakåt !

Och på tal om framåt… snart är det VÅR så här kommer lite härlig inspiration:

Åh den där Chanel jackan hade gärna fått flytta in hos mig…!

Men rent ekonomiskt så passar nog den här från TopShop Unique bättre…

Stora bling bling örhängen + blusen från dsquared 2…  Ja, tack! 

Nu skulle jag egentligen ha varit på ett frukostevent med H&M men jag hade missat det (tokigt!) och såg inbjudan för sent så istället sitter jag här med ett glas juice + Skyr och ska strax hoppa i duschen (fick prioritera bort det i morgonstressen).

Nej, nu tar vi tag i dagen och gör det bästa av den! 🙂

Och kom alltid i håg: if you can dream it you can be it… !

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “FOKUSERA FRAMÅT, INTE BAKÅT.”

 1. Agneta says:

  Kan inte låta bli att göra en tillbakablick och berätta att i januari -08 besökte jag din blogg för första gången och har fortsatt titta in här så gott som dagligen sen dess – alltså sex år med Gizmolina!! Roligt att få vara med i dina bestyr i fest och vardag och jag hoppas att du fortsätter din härliga blogg många år till. Kram till dig, Anna-Stina!

  • gizmolina says:

   Så f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. att du har följt mig så länge Agneta!!! och så underbart att du fortsätter att följa mig. Det är den finaste respons jag kan få! 🙂 T.A.C.K. !!!

   Jag har som mål att jobba ännu mer med min blogg så jag hoppas att vi kommer att “ses” här minst i 6 år till !

   Önskar dig den bästa dagen ! Kram!

 2. Ewa says:

  Är du lika galen i Skyr som mej??? Sååååå gott 🙂
  O Du, Tack för alla härliga inlägg du bjuder på <3
  Kram från
  Ewa

  • gizmolina says:

   Oh yes, I love Skyr! 🙂 bästa räddningen då jag är hungrig för den mättar verkligen! Och tusen 1000 tack för fin feedback Ewa!!! 🙂 den gör mig glad!

   Önskar dig en fantastisk torsdag! Kram!

 3. Nilla says:

  Hej min fina Gizmolia!!
  Skickar en varm hälsning till dig du har världens bästa blogg, och jag är så glad att jag hittat dig.
  Jag är numera singel, men vill såklart åka till Phuket som vi hade tänkt..därmot kör varken ving eller fritidsresor i sommar, vet du om det bara är thai som gäller??? och tror du att jag bara kan åka ner själv o få hotell?
  Kramar från Nilla.

  • gizmolina says:

   Men åhhh så fint du skriver till mig Nilla. Tusen miljoner T.A.C.K. !!! 🙂

   Klart du ska resa till Phuket som planerat! Mitt tips är att boka flyg med Thai och sen bokar du hotell själv. Om du tex tänker bo på Sunwing så har de en egen hemsida där du kan boka in dig själv. Det är aldrig så lätt att få hotell som på sommaren ! Alla har ledigt och priserna är mycket lägre så ja, allt är helt enkelt bara bättre då ! Lycka till med reseplanerandet !!!

   Njut din torsdag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *