FOLLOW THE DISCOBALL.

Allmänt

Gooodmorning sweeties!

Åh vad jag hoppas att mitt träningsflow kommer att hålla i sig för det är ju såååå skönt att starta dagen med en powerwalk / joggingtur. Det ger mig massor med energi och förhoppningsvis, på sikt, en lite smalare kropp.  Men det gäller att hitta pepp som gör att man kommer sig ut och för mig är det 1. nya snygga träningskläder2. att jag har b.r.a. musik i lurarna och!  idag hade jag dessutom en liten discokula som fick hänga med och sprida lite glam över turen. Ha ha, alla har vi våra knep 😉

It´s easier to run when you follow a disco ball!  (tack för nyckelringen Jonas)  

Ska ta och hoppa i duschen nu och sen lite frukost på det här så är jag klar för en effektiv arbetsdag!

Önskar dig den b.ä.s.t.a. tisdagen!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *