FOLLOW YOUR HEART…!

Allmänt

Dagens reminder på en snapshot från köket här i Casa Gizmolina: kom i håg att följa ditt hjärta.

Glad söndag mina fina bloggvänner!

Söndag idag. Hur härligt som helst! Men någon sovmorgon blev det inte… alltså jag har nästan glömt hur det var då jag inte hade barn, men jag troooor att det var då jag kunde sova till typ kl. 11 och sen ligga och slappa i sängen till 12…. Det var tider det!!!

Men var sak har sin tid och på tal om tid… Igår då jag var ute på min lilla shopping-egentid-tur så kom jag plötsligt på mig själv att befinna mig i en minst sagt proppfull barnskobutik.  Och nu snackar vi att jag hade a.l.l.a. möjligheter att befinna mig i vilken butik som helst ! men ja, i en barnskobutik hamnade jag, på en lördag, på den mest folktäta tidspunkten, för att se på vårskor till hjärtat och då påmindes jag också om tiden före barn, då jag I.N.T.E. för mitt liv kunde förstå de som drog till tex New York och sen bara kom hem med saker till barnen…??? Men ja, nu förstår jag.  Och, ang. vårskorna så är det ju en stor gambling att shoppa skor till någon som är in between sizes och som inte är med… men jag chansade vilt och längre ner i inlägget ser ni att det kanske inte gick sååå bra med den chansningen… 😉

Jag dör så FIN den här klänningen från Soup Store är! och det känns som att den kan vara årets 17:e maj klänning till hjärtat…. Hon har en lik från samma märke som jag shoppade för ett par år sen och den klänningen har hon använt hur mycket som helst. Hon tokälskar den! Bl.a. för att den går att vända in och ut, så den är lite som ett kinderägg, 2 klänningar i 1. Helt genialisk!  också ger den lite bunadsvibbar.

Gult är SÅ fräscht och att matcha en enfärgad tee med en blommig kjol är hur fint som helst. Sen är det aldrig fel med en stor fluffig härlig tröja som man kan ha både shorts, jeans, tights och kjol till… Användbara plagg som kan mixas och matchas är nyckeln till en bra barngarderob!  och jag hittar alltid de finaste plaggen med det lilla xtra hos Soup Store.

Och ja, som sagt, skorna som blev med från butiken igår var en aning för stora men J gillade dem så vi ska bara byta size. Sen såg jag på ett par fina joggeskor från Geox också men de var slut i hennes size och, jag köpte rosa Converse men vet ni vad J sa om dem: mamma, jag vill inte ha rosa, jag vill ha lila!  😉  Nya skor  = ännu ett vårtecken!  och nya färger = ett tecken på att liten blir stor.

Nej, nu ska jag ta och fylla alla de där rosa boxarna som vi monterade häromdagen (de J staplade klossar med) inne på Johannas rum så att det blir ordning och reda i Monster High, Barbie och Violetta kaoset där inne. Just nu är det föresten b.a.r.a. Violetta som gäller och Monster High är noll nix intressant.  Det svängar fort och jag som hoppades att vi skulle leka mer med Barbie…men de har hon egentligen aldrig varit speciellt intresserad av…varken Barbie eller dockor har varit Johannas grej. Men pyssel däremot…så snart blir det fler påskpyssel tips här på bloggen!

Hoppas att du får njuta en härlig söndag fylld av positiv energi! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FOLLOW YOUR HEART…!”

 1. Elin says:

  Skjønner at vi er bortskjemte med en toåring som sover til kl 08 og så ligger og koser seg i sengen med bamser og bok til nærmere 9 🙂 Haen fin søndag, det er planlagt rydding i bokser her også.

  • gizmolina says:

   Åhhh så var Johanna också då hon var mindre! då kunde vi ligga kvar i sängen och mysa hur länge som helst… Men det är slut på det sen en tid tillbaka. Nu är det militärisk uppstigning så FORT hon vaknat 😉 Men jag ska inte klaga för jag fick somna om lite, mellan kl. 08-09 i sjeselongen . Skönt!

   Njuuuut småbarnsåren! (tiden flyger som sagt…) och jag önskar dig en riktigt mysig söndag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *